Canal Ajuntament

Llagostera. L'Ajuntament de Llagostera instal·la bústies participatives per recollir propostes ciutadanes

Amb la voluntat de recollir propostes, suggeriments, idees, inquietuds i crítiques l’Ajuntament de Llagostera ha instal·lat diverses bústies participatives repartides per diversos llocs del poble.

 

En una primera fase les bústies s’han distribuït a les oficines de l’Ajuntament de Llagostera, a l’Oficina del Pla de Barris i Promoció Econòmica (plaça Llibertat) i al Casino Llagosterenc.

 

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria i el regidor de participació ciutadana, Ramon Soler, han explicat que l’’Ajuntament de Llagostera s’està potenciant i motivant un model de participació ciutadana basada en la proximitat i la transparència fent èmfasi en el diàleg permanent amb el ciutadà i l’associacionisme amb la voluntat de fer més accessible la relació entre l’administració i la ciutadania”.

 

Per fer-ho possible s’han posat en marxa diversos canals entre elles la presència de l’Ajuntament a les xarxes socials de Facebook i Twitter i la possibilitat de poder fer el cafè amb l’alcalde un cop al mes.  

 

Èxit del cafè amb l’alcalde

 

Des de finals de l’any passat, l’alcalde de Llagostera, tot sol o acompanyat d’algun regidor del seu equip de govern, pren el cafè un cop al mes amb els veïns i veïnes que així ho desitgin per tractar temes d’interès general pel municipi sense necessitats de formalismes i amb un ambient més distès. Per participar al “cafè amb l’alcalde” els interessats han d’inscriure’s prèviament trucant a l’Ajuntament o bé enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . El cafè amb l’alcalde es fa cada darrer divendres de cada mes amb grups reduïts de com a màxim 3 o 4 persones. Després de l’èxit d’aquest iniciativa l’Ajuntament de Llagostera es planteja ampliar de 1 a 2 cops mensuals aquesta activitat.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version