Canal Ajuntament

Llagostera. L’Ajuntament de Llagostera edita un nou llibre de la col·lecció ‘Memòria. Records i Testimonis’

‘Crònica d’uns anys grisos. Llagostera 1939 – 1954’ de l’autor Josep Maymí, és el títol de la nova publicació editada des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Llagostera.

L’acte de presentació del llibre tindrà lloc el dilluns 22 d’abril a les 20 hores a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Llagostera.

La publicació d’aquest treball és el sisè que l’Ajuntament de Llagostera dedica a temes relacionats amb la recuperació de la memòria de la Guerra Civil i el franquisme i permet conèixer un període recent de la història local de Llagostera.  El text fa referència a la vida quotidiana d’homes, dones i infants de la vila de Llagostera durant els anys de postguerra.

Amb la presentació d’aquest llibre s’obren els actes de la programació de Sant Jordi a Llagostera que continuaran dimarts 23 amb diverses activitats i parades a la plaça Catalunya i el lliurament dels premis del XVIII Concurs Literari Sant Jordi 2013, del XII Concurs de punts de llibre i del I concurs de micro relats i poesia. Els actes de Sant Jordi acabaran amb un concert a càrrec del Cor Jove de l’Escola de Música al Teatre Casino Llagosterenc. Trobareu la programació a www.llagostera.cat .

Sobre l’autor

Josep Maymí és doctor en antropologia social i cultural per la Universitat Autònoma de Barcelona i es dedica a la investigació. Està especialitzat en la recuperació de la memòria col·lectiva a través de la transmissió oral des d’una òptica multicultural.



Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version