Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà contracta cinc joves en pràctiques de Garantia Juvenil

La contractació s'ha fet gràcies a una dotació de 55.000 euros del SOC.
Martí Vallès, Alcalde de Cassà: 'Oferim a joves que estan a l'atur la possibilitat de tornar a entrar al cercle del món laboral.'
L'Ajuntament de Cassà de la Selva ha contractat aquesta setmana cinc joves en pràctiques gràcies a una dotació de 55.000 euros del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC). Els joves contractats, que faran sis mesos de pràctiques remunerades a diverses àrees de l'Ajuntament, formen part del programa de Garantia Juvenil i tenen menys de 29 anys, es troben actualment a l'atur, i disposen d'estudis de grau universitari o cicles formatius.
Els joves en pràctiques desenvoluparan tasques a les àrees de registre, urbanisme, promoció econòmica, ciutadania i informàtica. Les condicions laborals són equivalents a les del personal de l'Ajuntament.
Aquesta iniciativa pretén que els joves coneguin de primera mà el funcionament de les administracions públiques i accedeixin a una primera fenia laboral. En aquesta línia, Martí Vallès, Alcalde de Cassà de la Selva, destaca que 'la prioritat és oferir a joves que estan a l'atur la possibilitat de tornar a entrar el cercle del món laboral i amb això hi sortim tots guanyant.'
L'Ajuntament de Cassà ha posat en marxa aquest any diverses iniciatives per oferir solucions als cassanencs que es troben a l'atur. Una d'elles és el programa de Garantia Juvenil que, degut a la bona rebuda, aquest mes de novembre s'ha ampliat el servei i s'ofereix de forma setmanal.


1479211201L'edifici de les dependencies municipals de Can Nadal.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version