Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. El primer Vermut de Lletres a Cassà homenatja Miquel Pairolí

Cassà se suma a l'any Pairolí amb l'estrena del Vermut de Lletres.
L'objectiu de l'espai és difondre i promoure la lectura amb la presència mensual d'escriptors i editors.
Cassà de la Selva se suma a l'any Pairolí amb un homenatge a l'escriptor i periodista, que consistirà en una lectura dels seus articles a càrrec de Xavier Albertí, Àngel Madrià, Eloi Madrià i Lluís Freixas. Seguidament es farà una taula rodona on es recordarà Pairolí a través del comentari dels seus textos i altres anècdotes. Miquel Pairolí va ser una persona vinculada a Cassà de la Selva, especialment a través de la Colla Excursionista, i de la revista Gavarres, en la qual va col·laborar des del primer número.
L'acte d'homenatge a Miquel Pairolí, que tindrà lloc el dissabte 8 d'octubre, a les 12 del matí, al primer pis de Can Trinxeria, dóna el tret de sortida al Vermut de Lletres, un nou espai de la programació cultural de Cassà, que té l'objectiu de difondre i promoure la lectura amb la presència mensual d'escriptors i editors. Segons explica el regidor de Cultura, Entitats i Festes, Josep Ferrer, 'compartir el gust per la bona literatura és una magnífica manera de crear nous lectors'.
Els Vermuts de Lletres programats fins al desembre compten amb la presentació de Les generacions espontànies, de Mar Bosch, el dissabte 12 de novembre a les 12.30 h; la presentació de l'editorial Kalandraka el dilluns 12 de desembre, a les 17.30 h, i la presentació del llibre De fora vingueren, de Matthew Tree el dissabte 17 de desembre, a les 12.30 h. Tots els actes seran al primer pis de Can Trinxeria.
Podeu consultar la programació cultural de Cassà d'octubre a desembre a través d'aquest enllaç: www.cassa.cat/programaciocultural.1475748002Una presentacio a la sala de conferencies de Can Trinxeria on es fara el Vermut de Lletres..jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version