Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. La Sala Centre Recreatiu s'omple amb l'estrena del curtmetratge 'Arraconat' que tracta el bullying

L'estrena es va fer ahir i hi van assistir 200 persones.

És el primer acte inclòs a la programació cultural d'octubre a desembre de Cassà.

La Sala Centre Recreatiu es va omplir ahir amb 200 persones per veure l'estrena del curtmetratge 'Arraconat' del director cassanenc Quim Cassà. El film tracta des d'una perspectiva diferent la problemàtica del bullying entre els joves. Els protagonistes del curtmetratge són majoritàriament joves de Cassà de la Selva.

La idea del curtmetratge, que té una duració de 21 minuts, va sorgir, segons va explicar ahir el director Quim Cassà, d'una nit d'insomni en la que de sobte va veure a una cantonada un noi sol i en un punt més llunyà altres nois. A partir d'aquí, segons va relatar, 'em van anar augmentant les ganes i la necessitat de fer la pel·lícula que s'ha gestat al llarg de més de dos anys fins arribar al resultat final'.
La projecció i el debat del curtmetratge 'Arraconat' va ser el primer acte de la programació cultural presentada per l'Ajuntament de Cassà d'octubre a desembre.

Imatges adjuntes: Quim Cassà amb una jove participant del curt; Uns quants joves participants del curt. (Imatges de Bartomeu Velasco).


1475499603Quim Cassa amb una jove participant del curt.jpg
1475499603Uns quants joves participants del curt.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version