Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament encarregarà un avantprojecte per remodelar el barri vell de Cassà

La voluntat és fer més atractiu el nucli històric per atreure més establiments i incrementar el nombre d'habitants.
El ple d'ahir també va aprovar la creació d'una plaça a la brigada municipal, el refinançament dels préstecs i una moció a favor d'una administració socialment responsable.
El consistori cassanenc va aprovar ahir una modificació de crèdit per iniciar l'avantprojecte de remodelació del barri vell. La voluntat, segons va explicar el regidor de Promoció Econòmica, Urbanisme i Mobilitat, Emili Mató, és tenir la idea inicial per començar a treballar amb fermesa de cares a l'any vinent en la rehabilitació de la major part dels carrers del centre històric del poble. Segons Mató, 'l'objectiu és fer més atractiu el centre del poble per donar-hi més vida, atreure més establiments i incrementar el nombre d'habitants'. L'avantprojecte servirà per extreure conclusions de les principals línies de treball sobre aquesta qüestió.
Mató va recordar que aquest és un dels objectius previstos al Pla d'Actuació Municipal des de l'inici de la legislatura.
El ple d'ahir també va aprovar la creació d'un nou lloc de treball a la brigada municipal. Segons va explicar el regidor d'Hisenda i Organització Municipal, Pau Presas, 'aquesta plaça sorgeix de la necessitat d'incrementar el manteniment de la via pública.'
Els grups municipals van aprovar per unanimitat el refinançament dels préstecs de l'Ajuntament a un tipus d'interès menor de l'actual. Aquest any s'ha reduït 400.000 euros addicionals de deute i en total el consistori tancarà l'any amb 1.114.000 euros d'endeutament. El regidor d'Hisenda i Organització Municipal, Pau Presas, va explicar que 'gràcies a aquesta operació, el 2017 es pagaran 14.000 euros menys d'interessos que es podran invertir en altres projectes'.
Moció a favor d'una administració socialment responsable
Els grups municipals de l'Ajuntament de Cassà (ERC i CIU) van aprovar ahir per unanimitat la moció que insta a les institucions a treballar en 'el manteniment de la cohesió social i el repartiment equitatiu dels recursos públics', per garantir 'una vida digna' als habitants. El text també fa propostes per donar suport als col·lectius més vulnerables i a les empreses del municipi.


1475236802Emili Mato exposant el planol amb la proposta de remodelacio del barri vell.jpg
1475236802Un dels carrers del barri vell de Cassa.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version