Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Es presenta per primera vegada un llibret que agrupa tota la programació cultural de Cassà

Les novetats de la programació: les nits a la Coma i els vermuts literaris.
Hi ha programat com a mínim un acte cultural cada setmana fins el Nadal.
L'Ajuntament de Cassà ha editat per primera vegada un llibret que agrupa tota la programació cultural de Cassà organitzada des del consistori i des de les entitats. En total hi ha uns 35 actes programats d'octubre a desembre, com a mínim un cada setmana fins el Nadal. Segons ha explicat el regidor de Cultura, Entitats i Festes, Josep Ferrer, 'la voluntat és editar el llibret periòdicament perquè la població conegui amb la suficient antel·lació els actes culturals organitzats al municipi i tingui com a referència aquesta publicació'.
El nou llibret cultural inclou novetats en la programació com Les Nits a la Coma i el Vermut de Lletres. Les Nits a la Coma es faran cada dos divendres al vespre a partir del mes d'octubre i són fruit d'un acord amb l'Associació Gironina del Teatre que oferirà representacions professionals periòdicament amb un format més distès. El Vermut de Lletres serà un espai dedicat a difondre i promocionar la lectura, amb la presència mensual de presentacions d'escriptors i editors.
A més d'aquestes novetats, el regidor Josep Ferrer, remarca que 'no recorda haver vist abans una programació tan extensa, en qualitat i quantitat, com la que es presenta en aquest llibret'.
La portada de la publicació compta amb una cita de Josep Pla que descriu la cultura com 'un immens esforç per fer les coses bé, ordenades, perfectes, acabades, segons un ordre d'obsessió, de continuació i de projecció sobre el temps.'
Els cassanencs rebran la publicació al llarg d'aquesta setmana a casa seva.
.1475046002Portada llibret cultura oct-des 2016.jpg
1475046002Una obra de teatre feta a la Sala Centre Recreatiu.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version