Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament porta a debat ciutadà les propostes dels pressupostos participatius aquest dissabte 17 de setembre

L'Ajuntament porta a debat ciutadà les propostes dels pressupostos participatius aquest dissabte 17 de setembre
Es debatrà on es destinen 35.000 € del pressupost municipal entre 13 propostes d'àmbit social i 22 d'àmbit territorial com via pública o medi ambient.
El mes de juliol es van recollir 202 propostes de 122 persones diferents. L'Ajuntament ha donat resposta a totes elles amb un document publicat al web i que detallarà al taller.
Aquest dissabte 17 de setembre a 2/4 d'11 del matí a l'espai jove de l'Escorxador els cassanencs podran debatre les propostes rebudes pels pressupostos participatius, després que aquestes hagin passat la validació tècnica i política. En total es discutiran 13 propostes d'àmbit social i 22 de temàtica territorial relacionades amb via pública o medi ambient.
122 persones diferents van participar a la primera fase dels pressupostos participatius del mes de juliol fent 202 propostes, algunes de les quals van ser repetides. La majoria d'idees feien referència a temes de via pública com la millora de les zones verdes, els parcs, les voreres o la neteja viària. Els ciutadans poden veure totes les propostes rebudes amb la seva corresponent resposta a un document publicat al web de l'Ajuntament (www.cassa.cat/pressupostosparticipatius) i que el regidor d'Hisenda i l'Alcalde explicaran abans d'iniciar el taller participatiu de dissabte.
La dinàmica del taller consistirà en debatre les propostes en petits grups per acabar prioritzant 10 temes que se sotmetran a la votació final entre tots els ciutadans. Es preveu que el mes de novembre finalitzi el procés i es conegui amb què es destinaran els 35.000 € del pressupost municipal.1473930001Les urnes dels pressupostos participatius utilitzades a la primera fase del mes de juliol.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version