Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà de la Selva ha recuperat les 24 hores de tennis taula tres anys després.

Després de més de cinc-centes partides i gairebé trenta hores de competició, aquest diumenge al migdia s’ha tancat la XXXIV edició de les 24 hores de tennis de taula de Cassà. El fet d’haver recuperat aquesta competició després de tres anys d’absència i la calor que ha acompanyat la jornada han estat dos dels elements que han marcat aquesta prova organitzada pel Club Tenis Taula Cassà, amb el suport de l’Ajuntament de Cassà i el Foment Deportiu Cassanenc.
Tot i que la participació ha estat inferior a la d’edicions anteriors l’èxit esportiu de les 24 hores s’ha repetit gràcies a la qualitat dels millors classificats que han oferts unes partides finals molt interessants i plenes d’emoció.
La jornada esportiva es va encetar dissabte a les 10 del matí amb les competicions de l’obert català de les categories benjamí i aleví masculina i femenina. Dissabte a les sis de la tarda van començar les partides de la resta de categories que s’han anat disputant fins a les dues del migdia, quan s’han jugat les finals de les diferents categories al pavelló PAV3 de Cassà de la Selva.
El campió en la categoria absoluta, que s’ha emportat el Trofeu Memorial Narcís Negre, ha estat el jugador de Sant Cugat del Vallès, Josep Anton Velazquez, un dels jugadors més populars a Catalunya sobretot per la seva habilitat amb la pala de tennis taula que l’ha portat ha guanyar en dues ocasions el títol mundial del millor truc de tennis taula. Anton, que ja havia participat en diverses ocasions a les 24 hores de Cassà, enguany ha aconseguit el triomf en imposar-se a la final al jove de 15 anys Xavier Casadevall (Lluïssos de Gràcia) per 3-0.

En categoria femenina la vencedora ha estat la futura jugadora del TT Cassà, Mariona Saènz que ha derrotat a Mireia Badosa (TT Cassà) per 3-1.

En juvenils el triomf se l’ha endut el jugador de l’Olesa Albert Salas, que ha guanyat en la final Oriol Puigmal (Olot)

En la categoria infantil la victòria ha estat pel jugador de l’Esparreguera Dani Inatcu, que s’ha imposat al cassanenc Andreu Puigmolé.

En veterans majors de 40 anys, memorial Daniel Duch, la victòria ha estat pel jugador del Tramuntana, Antonio Oña, que ha derrotat el del Sallent Valentí Barlam en la final.

En veterans majors de 50 anys, memorial Pitu Naya, el trofeu se l’ha endut Manuel Carmona que ha vençut en la final a Jordi Font.

En la categoria de jugadors locals no federats el titol ha estat per Miquel Figuerola, que ha guanyat en la final a David Ruiz.

En total s’han disputat prop de sis-centes partides jugades en les 12 taules instal·lades al Pavelló Triple de Cassà.

Els actes de cloenda i lliurament de premis els ha presidit l’alcalde de Cassà, Martí Vallès, que ha destacat l’esforç fet per diferents estaments locals per recuperar amb èxit una prova tan cassanenca com les 24 hores de tennis de taula.1472400001NDP - 24 Hores tennis taula Cassa - Guanyadors diferents catagories.jpg
1472400002NDP - 24 Hores tennis taula Cassa - Guanyadors maxima categoria.jpg
1472400002NDP - 24 Hores tennis taula Cassa - veterants.jpg
1472400002NDP - 24 Hores tennis taula Cassa -.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version