Canal Ajuntament

Llagostera. Les places del nucli antic de Llagostera disposen de WIFI

L’Ajuntament de Llagostera, mitjançant els serveis externs de l’empresa Eurona, ofereix accés gratuït a internet a l’aire lliure, que dóna cobertura a les places del Castell i Llibertat del nucli antic de Llagostera.

Aquest servei forma part de les actuacions previstes en el desenvolupament del Pla de Barris 2009-2013 que actualment l’Ajuntament de Llagostera està executant.

El servei permet a qualsevol ciutadà amb un ordinador portàtil o dispositiu mòbil de tercera generació (smartphone) accedir a internet de forma gratuïta, tot i que amb limitacions d’ample de banda i temps de connexió per complir lalegislació vigent. En aquest sentit, Sergi Miquel, regidor de Noves tecnologies, ha explicat que aquest tipus de connexió no està pensada per fer-ne un ús intensiu, ni per baixar-se grans quantitats de paquets de dades, sinó per facilitar-hi l’accés en moments puntuals i minimitzar els efectes de la fractura tecnològica.

Així mateix, Miquel ha destacat que “el fet de disposar de WIFI en aquestes places d’interès turístic, permetrà als visitants poder utilitzar aquest servei sense necessitat d’utilitzar la xarxa convencional 3G de pagament i accedir als serveis de senyalització turística amb codis QR que aquest estiu l’Ajuntament posarà en marxa”.

Sobre Eurona

Eurona és un operador autoritzat per la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT), i és l’empresa que actualment explota la xarxa WIMAX desplegada al municipi de Llagostera.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version