Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. S'habilita un camí per a vianants que connecta l'urbanització Mas Cubell amb Cassà

Els veïns de l'urbanització ja poden anar a peu fins al poble de forma més segura.

S'ha habilitat la senyalització necessària perquè els vehicles redueixin la velocitat a l'entrada de Cassà.

L'Ajuntament de Cassà ha finalitzat les obres d'adequació del camí per a vinanants que uneix la urbanització Mas Cubell amb la rambla Onze de Setembre o el carrer Marina. A partir d'aquest mes d'agost els veïns que van a peu a l'urbanització a través del carrer Marina ho poden fer de forma més segura ja que s'ha desplaçat la balla de la calçada lateral per tal que els vianants estiguin més protegits.

Amb aquesta actuació, de la qual també se'n beneficien els vianants que van al camí de les Gavarres, també s'ha millorat la senyalització horitzontal amb la incorporació de dos nous passos de vianants que permeten anar de la rambla Onze de Setembre al carrer Marina amb seguretat. La instauració de bandes rugoses i senyalització horitzontal de 40 km/h al tram del carrer on hi ha el camí per a vianants al costat fa que els vehicles redueixin la velocitat a aquest punt d'accés al poble.

Aquestes actuacions a l'entrada de Cassà venint de la C-65 permeten que els veïns facin a peu els 700 metres que uneixen la urbanització amb l'entrada del poble amb la seguretat adient.

Imatge: Els operaris fent el desplaçament de la balla de la calçada

1470985201Els operaris treballant per adequar el pas al costat del carrer Marina.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version