Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. L'Ajuntament de Cassà demana col·laboració ciutadana per reduir el nombre d'objectes voluminosos a la via pública

Del gener al juliol d'aquest any s'han recollit 47 tones d'objectes abocats al costat de les escombraries o a altres punts de la via pública.

Es recorda que els ciutadans tenen a la seva diposició un telèfon de recollida d'andròmines a domilici i la deixalleria.

L'Ajuntament de Cassà demana als ciutadans que vegin a altres veïns deixant objectes voluminosos al costat de les escombraries o a punts del poble diferents de la deixalleria que truquin immediatament a la Policia Local (972 46 10 69) per tal que es puguin detectar als infractors al moment dels fets. Aquesta petició s'emmarca dintre de la campanya #STOPvoluminososaCassà iniciada aquesta setmana per part del consistori.

La campanya sorgeix després que la problemàtica dels objectes voluminosos al costat de les escombraries i a altres punts del poble no afluixi. Del gener al juliol d'aquest any ja s'han recollit aproximadament 47 tones d'andròmines abandonades a la via pública, cosa que representa un cost afegit pel consistori ja que implica hores de feina addicionals dels serveis de recollida d'escombraries.

L'Ajuntament recorda als ciutadans que abans d'abocar els objectes a la via pública disposen d'altres opcions com un telèfon directe de recollida d'andròmines a domicili (902 10 22 49), la deixalleria municipal oberta cada dia de dilluns a dissabte o la deixalleria mòbil oberta l'últim dissabte de cada mes al matí i situada al carrer Castell.

Les sancions per llençar, abocar, disposar o abandonar a fora dels contenidors o a la via pública residus líquids o sòlids van de 300 a 6.000 euros, segons regula l'ordenança general de residus urbans.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version