Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà recupera les 24 hores de tennis taula el darrer cap de setmana d'agost

S'esperen uns 150 participants que disputaran més de 1.000 partides en les diferents categories.
Les inscripcions són fins al 15 d'agost i es preveuen participants de tot Catalunya i de clubs francesos.
El 27 i 28 d'agost Cassà recuperarà les 24 hores de tennis taula a les instal·lacions esportives municipals després de 3 anys d'absència. Es tracta d'una de les proves més destcades del calendari català d'aquest esport i que tradicionalment serveix per preparar la temporada. Les inscripcions estan en marxa fins el 15 d'agost i es poden formalitzar al lloc web www.24httcassa.cat. Actualment ja han confirmat la seva presència participants dels principals clubs de Catalunya i han expressat el seu interès diversos jugadors de clubs de la Catalunya Nord. S'esperen uns 150 participants que disputaran més de 1.000 partides en les diferents categories.
La competició començarà a les 6 de la tarda del dissabte 27 d'agost i durarà fins a la mateixa hora del diumenge 28 d'agost, quan es disputaran les finals de les diferents categories (a partir de les 5). A les 24 hores de tennis taula de Cassà es competeix en categories absoluta, veterans (40 i 50), fèmines, infantils, juvenils i locals no federats. Dissabte al matí es disputarà l'obert català de les categories benjamí i aleví, puntuable per al rànquing de la federació catalana en les categories masculina i femenina.
Les 24 hores de tennis taula es disputaran al PAV3 de Cassà de la Selva i, com és tradicional, els participants disposaran d'un ampli espai per acampar i descansar entre partida i partida. També hi haurà servei de bar i piscina oberta per als participants a la competició i els seus acompanyants.
La regidora d'esports Txell Rabionet s'ha mostrat molt satisfeta després de mesos de reunions per aconseguir arribar a aquest punt i ha agraït que 'el Tennis Taula Cassà s'hagi posat al capdavant de l'esdeveniment amb la col·laboració i bona predisposició del Foment Deportiu Cassanenc'. Rabionet també ha destacat la feina que determinades persones del poble han fet per tirar endavant aquesta iniciativa esportiva referent a Catalunya.1470297601Un moment de la competicio de les 24 hores de tennis taula  (1).JPG
1470297601Un moment de la competicio de les 24 hores de tennis taula  (2).JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version