Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Es crea una base de dades de sòl industrial per promocionar el polígon de Cassà

La base de dades del sòl industrial serà oberta a tothom i s'inclourà al web municipal. 

Emili Mató: 'Estem creant una eina que possiblitarà la implantació del teixit industrial amb l'objectiu de dinamitzar l'activitat econòmica del poble.'

L'Ajuntament de Cassà de la Selva està creant una base de dades del sòl industrial amb l'objectiu de possibliitar la implantació del teixit industrial i dinamitzar l'activitat econòmica del municipi. La informació final es penjarà al web municipal per tal que els interessats a instal·lar-se al polígon industrial tinguin coneixement de les possibilitats que aquest ofereix.

El consistori està demanant actualment l'autorització dels propietaris de les empreses del polígon per afegir-les a la base de dades. Per promoure aquesta tasca concreta s'ha reforçat l'àrea de Promoció Econòmica i Urbanisme amb la incorporació d'una persona que se centra únicament en la creació de la base de dades i en establir el contacte amb els empresaris.

Referent als objectius d'elaborar la base de dades, el regidor de Promoció Econòmica Emili Mató, ha manifestat que 's'està creant una eina per dinamitzar l'activitat econòmica a través de la indústria del poble.' Mató ha afegit que 'el consistori ha rebut algunes peticions d'empreses que tenen interès a instal·lar-se al polígon industrial de Cassà i cal facilitar els tràmits per acabar-les atraient.'
La base de dades de sòl industrial es preveu publicar al web municipal abans d'acabar l'any.

El consistori també va aprovar al darrer ple municipal de juny una línia de subvencions per fomentar l'adequació i la rehabilitació de locals comercials al terme municipal. La dinamització econòmica industrial i comercial són dos eixos estratègics de l'àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Cassà.

1469725201Poligon industrial de Cassa.jpg
1469725201Senyal del Poligon Industrial de Cassa.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version