Canal Ajuntament

Banyoles. El XXIII Duatló de Banyoles torna aquest diumenge amb rècord d’inscripcions

L’Ajuntament de Banyoles organitza aquest diumenge 17 de març del 2013 a partir de les 10 del matí el XXIII Duatló de Banyoles. La prova, que començarà al parc de la Draga, comprèn les distancies següents: una cursa a peu de 10 quilòmetres, 40 quilòmetres de ciclisme i una nova cursa a peu de 5 quilòmetres. Pel que fa als horaris, de les 8 a 2/4 de 10 del matí hi haurà el lliurament de pitralls, a 2/4 de 10 la trobada dels participants a boxes, a les 10 del matí la sortida de la prova i a la 1 del migdia el lliurament de premis.

 

Enguany Banyoles supera el rècord d’inscrits a la prova ja que la inscripció s'ha tancat en 505 participants, a partir de les inscripcions a la Federació Catalana de Triatló, a www.triatlo.org. És la participació màxima assolida en totes les 23 edicions i amb 100 participants més que l’any passat, que ja va ser rècord d’inscrits. I això que ja fa una setmana que es van tancar les inscripcions. A la prova s’hi barregen especialistes en duatló i ciutadans que els agrada aquesta modalitat esportiva, que es troba en plena expansió.

La competició es regeix segons el reglament de la Federació Catalana de Triatló. El fet d’inscriure’s i participar-hi implica l’acceptació i compliment del reglament. Tot allò que no està especificat queda sota la decisió de l’organització amb el Comitè d’Apel·lació.

El regidor d’Esports, Jordi Congost, ha destacat que en els últims anys els duatlons i els triatlons s’han populartitzat molt i que la ciutat de Banyoles ho està notant amb fortes pujades de les inscripcions.

El XXIII Duatló de Banyoles, organitzat per l’Ajuntament de Banyoles, té la col·laboració de la Diputació de Girona, Estrella Damm, Frit Ravich, Mundo Deportivo i Coca-Cola.

 

* Us adjuntem el cartell de la prova

 
 
 
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version