Canal Ajuntament

Girona. Compromís amb la continuïtat del Centre de Distribució d’Aliments de Girona


L’Ajuntament de Girona, la Fundació del Banc dels Aliments de les comarques de Girona, el Comitè Local de Creu Roja Espanyola a Girona i Càritas Diocesana de Girona firmen un conveni per mantenir el servei

Davant la persistència de la conjuntura econòmica de recessió, aquest matí l’Ajuntament de Girona, la Fundació del Banc dels Aliments de Girona, el Comitè Local de Creu Roja Espanyola a Girona i Càritas Diocesana de Girona, han ratificat per aquest 2012 l’acord de prestació del servei de Centre de Distribució d’Aliments (CDA) de Girona. El conveni pretén facilitar la prestació d’aliments a les persones residents a Girona amb dificultats econòmiques per cobrir les seves necessitats d’alimentació. El centre, que es troba al barri de Pedret (ronda Pedret núm. 2, baixos) va iniciar el seu funcionament el mes de novembre de 2009.

El conveni per gestionar el Centre de Distribució d'Aliments de Girona l’han signat l’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, el president de la Fundació del Banc dels Aliments de les comarques de Girona, Frederic Gómez, el vicepresident del Comitè Local de Creu Roja Espanyola a Girona,Pere Company, i el director de Càritas Diocesana de Girona, Ramon Barnera.

El conveni estableix la participació de totes les entitats en una comissió tècnica de seguiment i d’avaluació del conveni i la cessió del local de Pedret (de titularitat municipal) a Càritas Diocesana de Girona com a entitat gestora del servei. L’Ajuntament de Girona es compromet a sufragar les despeses de manteniment i a realitzar una aportació de 27.000 € per la compra d’aliments. D’aquesta aportació, 12.000 € corresponen a l’avançament realitzat per Càritas l’exercici 2011 i 15.000 € corresponen a l’exercici 2012. A més a més, l’Ajuntament també participarà amb 5.000 €.en el Programa de kits socials de proximitat de Creu Roja per dotar al CDA Girona de productes d’higiene i alimentació infantils.

Nota: Adjuntem imatges de la roda de premsa.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version