Canal Ajuntament

Palamós. El joc lingüístic per a les biblioteques “Verbalíada”, arriba dissabte a Palamós per a realitzar la semifinal

Més de 320 joves han triat la biblioteca de Palamós per participar a la semifinal que d’aquesta manera s’ha situat en la més sol·licitada de tota Catalunya per a la realització d’aquesta fase. aquesta activitat, organitzada pel servei de biblioteques de Catalunya es durà a terme dissabte a les 11 h al teatre la Gorga de Palamós. la semifinal consisteix en cinc jocs verbals eliminatoris, té una durada aproximada d’una hora i l’únic que s’ha de portar per participar-hi és un bolígraf. un cop acabi la semifinal, els participants sabran si s’han classificat per a la gran final que es farà el 14 d’abril a l’auditori de Barcelona.

El proper dissabte 9 de març Palamós acollirà la semifinal del concurs Verbalíada”, que organitza el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, per mitjà del Servei de Biblioteques, amb l’objectiu d’apropar els joves de 12 a 18 anys a les biblioteques públiques de Catalunya a partir d’una activitat de joc lingüístic.

 

Aquest joc, ideat i dirigit per l’escriptor Màrius Serra i l’expert en jocs Oriol Comas, combina l’activitat en xarxa i la presencial a les biblioteques. Els jocs proposats al concurs tenen relació amb llibres juvenils, escriptors i biblioteques. En els jocs, els joves fan acròstics i associen i construeixen paraules durant un temps limitat i van sumant punts al seu perfil de jugador.

 

Les persones que hi participen han hagut d’escollir una biblioteca per a poder participar a la fase de semifinal. Un total de 328 joves inscrits al joc han triat com a referent per a participar a la semifinallaBiblioteca Lluís Barceló i Bou de Palamós, que d’aquesta manera s’ha situat en la més sol·licitada de tota Catalunya per a la realització d’aquesta fase.

 

LA SEMIFINAL A PALAMÓS

La semifinal del concurs Verbalíada”es durà a terme aquest dissabte 9 de març a les 11 h al teatre La Gorga de Palamós. Aquesta fase es basa en la realització de cinc jocs verbals eliminatoris, té una durada aproximada d’una hora i l’únic que s’ha de portar per participar-hi és un bolígraf. Un cop acabi la semifinal, els participants ja sabran si s’han classificat per a la gran final que es farà el 14 d’abril a l’Auditori de Barcelona.

 

Els premis que s’atorgaran al joc Verbalíada” seran culturals. D’aquesta manera els premis aniran des de la possibilitat d’assistir a un concert amb passi de backstage, a un rodatge de sèrie televisiva, participar en un berenar amb un autor de novel·les, anar al teatre i poder visitar els actors entre bastidors, o bé estar en el tancament d'un diari.





Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version