Canal Ajuntament

Roses. Marc Danés ofereix una xerrada-col·loqui sobre els serveis socials municipals de Roses

El proper dilluns 11 de març (20 h), el regidor de Benestar Social de l’Ajuntament de Roses, Marc Danés, oferirà al Teatre Municipal la xerrada col·loqui Resposta dels serveis socials de Roses a la crisi actual. L’acte, al qual es convoca a totes les entitats socials del municipi, està obert a tothom que vulgui conèixer millor els serveis i recursos que el consistori destina actualment a prestacions socials. 

 

Amb la intenció d’afavorir la participació del públic assistent, l’acte ha estat plantejat com una xerrada col·loqui, que s’iniciarà amb la introducció del regidor de Benestar Social del consistori. Així, Marc Danés, oferirà una exposició introductòria entorn a quines són les actuacions i línies d’ajuts que presta actualment l’administració local, així com quines són les diferents tipologies, característiques i necessitats dels usuaris que reben aquestes prestacions.

A continuació, el regidor oferirà les dades més significatives sobre el funcionament i millores dels serveis impulsats des de l’àrea, així com els projectes que es preveuen impulsar properament (servei de menjar a domicili per a persones grans amb problemes de mobilitat, centre de distribució d’aliments, etc).

Un cop presentada aquesta informació, l’acte s’obrirà a la participació del públic assistent, que podrà formular les seves consultes i inquietuds, obrint-se així l’apartat de col·loqui. L’acte és obert a tothom que vulgui participar, tant les associacions i entitats de caire social del municipi, com totes aquelles persones que estiguin interessades a conèixer de més a prop quines són les tasques desenvolupades en aquest àmbit en el municipi. 

 
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version