Canal Ajuntament

Titulars
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
A+ A A-

Calella. Primera fase de votacions del Premi Ciutat de Calella 2013

Dijous 28 de febrer, es va acabar el termini per a presentar candidatures al Premi Ciutat de Calella 2013, amb un resultat de 14 candidatures presentades per diferents entitats de la ciutat.

 

El Premi Ciutat de Calella,  té com a objectiu reconèixer aquelles persones o entitats que hagin obtingut un ressò especial, al llarg de la seva vida, o una repercussió notable durant l'any anterior al que es convoca. En àmbits com la convivència, la llibertat, la solidaritat o la igualtat, es pretén distingir aquelles iniciatives que hagin afavorit el progrés de la societat, el civisme, el desenvolupament econòmic, l’urbanisme sostenible, la defensa dels drets humans o del medi ambient.

A partir d’avui dilluns, comença la primera fase de votacions, per passar dels 14 candidats, als 5 finalistes. Aquesta primera fase finalitzarà el diumenge 24 de març.

 

Sistemes de votació:

Es podrà votar a una Urna situada a la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Al web, mitjançant un formulari: http://premiciutatcalella.cat/

Per telèfon, al 93 766 30 30 (ext 408). De dilluns a divendres, de 13 a 15h.

Pe Facebook a la següent adreça: http://goo.gl/VFQyb

Només es pot realitzar un vot per fase i per persona. En el cas que es detecti més d’un vot per part de la mateixa persona en els diferents canals de votació, es donarà com a vàlid el primer vot registrat. Tota la informació del certamen: http://premiciutatcalella.cat/

 

Els 14 candidats: 

 

1. ADF

L’Agrupació de Defensa Forestal de l’Alt Maresme té com a objectiu vetllar per la prevenció d’incendis forestals mitjançant voluntaris. Per això volem reconèixer la tasca de l’ADF de l’Alt Maresme per totes les activitats que organitzen i per estar sempre alerta i garantir la seguretat ciutadana.

2. ANC Calella

L'ANC es defineix com un gran moviment transversal que vol afavorir les condicions i l’èxit de la celebració del referèndum per la independència o de la declaració unilateral d’independència per part del Parlament de Catalunya i que se celebri després el referèndum ratificador. Els únics límits autoimposats a aquesta transversalitat són els principis democràtics i el respecte absolut pels Drets Humans.

3. Aula d’Extensió Universitària de Calella

L'Aula d'Extensió Universitària és una entitat que té com a objectiu principal contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones mitjançant l'accés a la cultura. L'Aula contribueix a reforçar els llaços socials dels calellencs i alhora obre les portes a ciutadans de pobles veïns que a través de la cultura s'acosten també a la nostra ciutat. Gràcies a la important tasca que realitza l'Aula també es mereix un reconeixement popular.

4. Calella Marxa

Cal destacar que Calella Marxa s'ha convertit en un punt de trobada d'amics on tothom hi té cabuda. Els valors d'esforç i superació, de col·laborar amb els altres sense esperar res a canvi i compartir són els fets més rellevants d'aquest col·lectiu, per això pensem que és interessant poder optar a aquest reconeixement.

5. Dr Carles Cordon

El Dr. Carles Cordón és un dels metges oncòlegs més reconeguts arreu de Catalunya. Per això volem reconèixer la seva gran trajectòria i dedicació en el món del càncer i per haver descobert una de les més avançades solucions pel càncer.

6. Club natació Calella

25 anys al servei de la població de Calella a l'àmbit esportiu, competitiu i de la salut. Així es defineix el Club Natació Calella. Nombrosos reconeixements al llarg de la seva trajectòria, un club compromès amb el poble calellenc.

7. Comunitat de Monges Vedruna de l’Hospital de Calella

La comunitat religiosa de monges que des de la vessant de la infermeria i la cura dels malalts han estat durant anys el pilar de l’atenció sanitària, humana i social de l’Hospital de Calella. Ara que tan sols ho fan en les tasques de voluntariat, proposar a la Ciutadania la seva candidatura com a reconeixement de la tasca assistencial, d’acollida i mestratge en cures d’infermeria, exercides durant anys a Calella.   

8. Enric Hernández i Olivella

Enric Hernández i Olivella, nascut a Calella l’any 1963, comença en el món hostaler seguint el negoci familiar dels seus pares. Actualment es dedica a l’àmbit privat impulsant la marca FERGUS HOTELS, encaminada a seguir treballant per la millora dels serveis i la qualitat turística.

9. El Calellòmetre

El Calellòmetre és un clar exemple d’eina d’ajut que pretén ajudar a millorar la nostra ciutat. Es regeixen sota el lema “on no hi arriba la brigada de l’Ajuntament, hi arriben els ciutadans”. Aquest projecte i el seu resultat positiu són fruit del treball en equip de tots els ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat.

10. Jaume Paltré (La Roda)

Jaume Paltré és el propietari del celler típic calellenc La Roda. És molt conegut gràcies a l'especialitat de la casa, els pollastres. La Roda també ha celebrat el seu 50è aniversari i encara continua sent un símbol de tradició, continuïtat i un excel·lent tracte amb els clients. D'aquesta manera volem presentar Paltré com a candidat pel Premi Ciutat de Calella.

11. Joaquim Ruscalleda i Franch (Càmping Bona Vista)

Joaquim Ruscalleda, propietari del càmping Bona Vista, un dels més ecològics de la zona. Volem de nou el reconeixement de Ruscalleda per seguir mantenint aquesta actitud i esperit ecològic que continua fomentant dia rere dia.

12. Josep Sitja i Güell (La Quadra)

La Quadra és una típica taverna calellenca regentada per Josep Sitjas i Güell. Aquest any "La Quadra" ha celebrat el seu 50è aniversari. 50 anys d'història, tradició, amistat, caliu, un lloc familiar i acollidor. Per tot això proposem Sitjas com una peça clau d'aquesta primera edició Premi Ciutat de Calella 2013.

13. Júlia Liquete i Ramón Gascons (CÁRITAS)

A causa dels difícils moments que estem passant avui en dia, poder comptar amb Càritas és un clar exemple de suport i solidaritat. La seva atenció cap a les persones més desfavorides és una tasca que continuen treballant dia rere dia. Els responsables de Càritas Calella, Ramón Gascons i Júlia Liquete, creiem que són idonis per a rebre un reconeixement com cal.

14. Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella

Des de l’any 1997 vinculats a l’Hospital Sant Jaume de Calella, treballant coordinadament amb els serveis socials de l’Hospital que fan arribar als voluntaris les necessitats de malalts i familiars que la Sanitat Pública no pot oferir. L’àmbit d’actuació és molt variat: atenció a pacients a l’hospital, taller de l’Encenall, servei de suport immediat a domicili, rehabilitació de pacients afectats d’ICTUS, etc.

 

S’adjunten fotografies de les 14 candidatures

 

 

1. ADF

 

2. ANC Calella

 

3. Aula d’Extensió Universitària de Calella

 

4. Calella Marxa

 

5. Dr Carles Cordon

 

6. Club natació Calella

 

7. Comunitat de Monges Vedruna de l’Hospital de Calella

 

8. Enric Hernández i Olivella

 

9. El Calellòmetre

 

10. Jaume Paltré (La Roda)

 

11. Joaquim Ruscalleda i Franch (Càmping Bona Vista)

 

12. Josep Sitja i Güell (La Quadra)

 

13. Júlia Liquete i Ramón Gascons (CÁRITAS)

 

14. Voluntaris de l’Hospital Sant Jaume de Calella

  

Per a més informació, podeu posar-vos en contacte amb:

Lorena Sànchez

Regidora de Comunicació i Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Calella

670 980 828

 


Ajuntaments i Municipis de Catalunya Ajuntament Municipi

Ajuntament Girona, Ajuntament Figueres, Ajuntament Blanes, Ajuntament Lloret de Mar, Ajuntament Olot, Ajuntament Salt, Ajuntament San Feliu de Guíxols, Ajuntament Roses, Ajuntament Banyoles, Ajuntament Palafrugell, Ajuntament Palamós, Ajuntament Llagostera Ajuntaments Gironès, Ajuntaments Pla de l'Estany, Ajuntaments La Selva, Ajuntaments Baix Empordà, Ajuntaments Alt Empordà, Ajuntaments Garrotxa, Ajuntaments Ripollès, Ajuntaments Cerdanya, Ajuntaments Baix Llobregat, Ajuntaments Barcelonès, Ajuntaments Vallès Oriental, Ajuntaments Vallès Occidental, Ajuntaments Barcelona, Ajuntaments Lleida, Ajuntaments Tarragona, Notícies, Notícies Girona, Notícies Barcelona, Notícies Figueres, Notícies Lleida, Notícies Tarragona, Notícies Blanes, Notícies Olot, Notícies Roses, Notícies Llagostera, Notícies diputació, Notícies municipals, Notícies alcaldes, Notícies regidors, Notícies municipis, Notícies pobles, informació municipal, informació política, informació electoral, informació local, informació provincial, informació regional, informació alcaldes, informació regidors, informació consistorial, informació Girona, informació Barcelona, informació Tarragona, informació Lleida, informació gironès, informació comarcal, Barcelona alcaldes, Barcelona regidores , Barcelona municipis, Barcelona municipi, Barcelona Diputació, Barcelona comarca, Barcelona consistori, Barcelona ple, Barcelona eleccions, Barcelona notes premsa, Barcelona polítics, Barcelona polític, Barcelona consell comarcal, Barcelona consellers, Barcelona poblacions, Barcelona ciutat, Girona alcaldes, Girona regidores, Girona municipis, Girona municipi, Girona Diputació, Girona comarca, Girona consistori, Girona ple, Girona eleccions, Girona notes premsa, Girona polítics, Girona polític, Girona consell comarcal, Girona diputats, Girona consellers, Girona demarcació, Girona poblacions, Girona ciutat, Lleida alcaldes, Lleida regidores, Lleida municipis, Lleida municipi, Lleida Diputació, Lleida comarca, Lleida consistori, Lleida ple, Lleida eleccions, Lleida notes premsa, Lleida polítics, Lleida polític, Lleida consell comarcal, Lleida diputats, Lleida consellers, Lleida demarcació, Lleida poblacions, Lleida ciutat, Tarragona alcaldes, Tarragona regidores, Tarragona municipis, Tarragona municipi, Tarragona Diputació, Tarragona comarca, Tarragona consistori, Tarragona ple, Tarragona eleccions, Tarragona notes premsa, Tarragona polítics, Tarragona polític, Tarragona consell comarcal, Tarragona diputats, Tarragona consellers, Tarragona demarcació, Tarragona poblacions, Tarragona ciutat, Ajuntament Platja d'Aro, Ajuntament Begur, Ajuntament Llambilles, Ajuntament Quart, Ajuntament Corçà, Ajuntaments barcelonins, Ajuntaments catalans, ajuntaments Catalunya, ajuntaments comarcals, ajuntaments independents, notícies actualitat, notícies d'interès, notícies premsa, notícies diàries, notícies agencia, informació actualitat, informació premsa, informació diària, informació d'interès, informació última hora, Ajuntament Albiol, Albons, Alcanar, Alcanó, Alcarràs, Alcoletge, Alcover, Aldea| Aldover, Aleixar, Alella, Alfara de Carles, Alfarràs, Alfés, Alforja, Algerri, Alguaire, Alins, Alió Almacelles, Almatret, Almenar, Almoster, Alòs de Balaguer, Alp, Alpens, Alpicat, Alt Àneu, Altafulla, Notícies Amer, Ametlla de Mar, l' Ametlla Vallès, Ampolla, Amposta, Anglès, Anglesola, Arbeca, Arboç, Arbolí, Arbúcies, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argelaguer, Argençola, Argentera, Argentona, Armentera, Arnes, Arres, Arsèguel, Artés, Artesa de Lleida, Artesa de Segre, Ascó, Aspa, Avellanes i a Linya, les Avià, Avinyó, Avinyonet de Puigventós, Avinyonet Penedès, Badalona, Badia Vallès, Bagà, Baix Pallars, Balaguer, Balenyà, Balsareny, Banyeres Penedès, Banyoles, Barbens, Barberà de la Conca, Barberà Vallès, Barcelona, Baronia de Rialb, Bàscara, Bassella, Batea, Bausen, Begues, Begur, Belianes, Bell-lloc d'Urgell, Bellaguarda, Bellcaire d'Empordà

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409