Canal Ajuntament

Blanes. Els comerciants de Blanes oferiran dissabte les millors rebaixes de l’any a La Botiga al Carrer

Una cinquantena d’establiments participaran a l’experiència que s’allotjarà als carrers del centre de Blanes, co-organitzat per l’ABBC i l’Ajuntament 

  

Les rebaixes més bones de tota la temporada d’hivern es podran trobar el proper dissabte a La Botiga al Carrer de Blanes. Una cinquantena d’establiments oferiran durant tot el dia els seus productes fora de les botigues perquè els clients puguin gaudir d’una jornada de compres a l’aire lliure. 

Els comerciants rebaixaran els productes amb grans descomptes. L’objectiu és acabar amb els estocs de l’hivern i aconseguir millorar les vendes de tota la temporada. Es podrà adquirir roba, calçat, joguines, perfums, parament de la llar, eines i aliments, entre d’altres.  

La Botiga al Carrer, que co-organitzen l’Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) i l’Àrea de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament de Blanes, estarà instal·lada de les 9 h del matí a les 21 h del vespre als carrers del centre de la localitat, principalment, al carrer Ample, Raval, Muralla, Mercaders, Fornaca i Tapioles. 

Els clients que comprin a les botigues associades disposaran de tiquets d’aparcament gratuïts d’una hora als pàrquings SABA i Brillas de Blanes. A més, també podran deixar els vehicles gratuïtament a l’aparcament situat darrere de l’antic pavelló municipal. 

 

          

Acte: La Botiga al Carrer 

Dia: dissabte 2 de març de 2013 

Hora: de 9 del matí a 21 h del vespre 

Lloc: carrers del centre de Blanes 

 

 

Servei de Comunicació Ajuntament de Blanes 

Eva Palau –608 880 002  i  972 35 17 17  

  


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version