Canal Ajuntament

Girona.Els secretaris generals dels ajuntaments de la comarca del gironès es reuneixen a Girona

 

Avui s’ha celebrat la primera de les reunions que seran de caràcter trimestral i rotatives, i que pretenen posar en comú noves experiències així com debatre temes d’actualitat

Els secretaris generals dels consistoris de la comarca del gironès s’han reunit avui a primera hora de la tarda a la Sala de Juntes de Govern Local de l’Ajuntament de Girona. Es tracta de la primera reunió que es realitzarà trimestralment i de forma rotativa entre les diferents corporacions, que té com a objectiu crear un espai per compartir experiències i alhora debatre aspectes d’actualitat que afecten directament als consistoris.

La primera reunió que s’ha celebrat a l’Ajuntament de Girona ha estat presidida per la regidora d’Hisenda i Règim Interior, M. Àngels Planas, i ha estat conduïda per la secretaria general de la corporació gironina, Glòria Gou. Com a ordre del dia s’ha tractat la nova llei de pressupostos generals de l’Estat i els seus efectes als municipis. La sessió també ha servit per presentar innovacions en l’àmbit administratiu, com la modificació de l’article 105 del ROM de Girona, que permet a les entitats de la ciutat intervenir i presentar mocions als plens.

Nota: Adjuntem fotografies de la reunió (al centre, la regidora M. Àngels Planas).


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version