Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners convoca el 5è concurs literari de narrativa curta Sant Jordi 2013

El termini per presentar treballs estarà obert fins el 15 de març i el lliurament de premis tindrà lloc el 23 d’abril coincidint amb la Diada de Sant Jordi.


S’estableixen 7 categories, de les quals sis estan restringides als escolars de Santa Coloma: primer i segon de primària (A), tercer i quart de primària (B), cinquè i sisè de primària (C), primer i segon d’ESO (D), tercer i quart d’ESO (E), cicle formatius i batxillerat (F) i per a majors de 18 anys (G). Aquesta darrera categoria està oberta a la participació de tothom. 

El concurs, organitzat per la Regidoria d’Educació, és de tema lliure de conte o narració i els treballs hauran de tenir una extensió màxima de 200 paraules.

Els premis per a les categories d’alumnes dels centres d’ensenyament consistiran en un lot de llibres per a cada guanyador, mentre que els premis per a majors de 18 anys serà una dotació econòmica de 400 € per al primer premi i de 200€ per a la millor narració local. 

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version