Canal Ajuntament

L'alcalde de Girona, Carles Puigdemont, fa balanç del primer any de govern al capdavant de l’Àrea d’Alcaldia


La potenciació de la informació i la comunicació, l’impuls de l’oferta musical de qualitat, la creació del Consorci de les Arts Escèniques de Salt-Girona o el foment del trinomi patrimoni-cultura-turisme són algunes de les principals actuacions de l’Àrea d’Alcaldia durant aquest primer any

Seguint el conjunt de presentacions sectorials de les diferents àrees de gestió de l’Ajuntament de Girona, aquest matí ha estat el torn de l’alcalde Carles Puigdemont, que ha fet el balanç de l’Àrea d’Alcaldia. Aquesta és l’àrea encarregada de coordinar i liderar el desenvolupament de les actuacions municipals i que té com a competències directes: l’Oficina de Comunicació, Cultura, el Servei de Gestió Documental i Publicacions, les relacions externes i també adscrita, la regidoria del projecte ferroviari.

La comunicació i la interacció, a través de la creació de l’Oficina de Comunicació, la potenciació de les xarxes socials, el nou web municipal, la retransmissió dels plens en directe o la posada en funcionament de l’aplicació per smartphones Girona in, són algunes de les actuacions fetes en aquest primer any de govern que l’alcalde ha posat de relleu i ha definit com a “nova finestra de relació amb la ciutadania”.

Fent repàs de les actuacions d’àmbit cultual, Puigdemont ha ressaltat l’impuls que el govern de la ciutat ha donat a l’oferta musical de qualitat a través de propostes innovadores com el Milestone Project o el cicle Nits de Clàssica, i també s’ha mostrat satisfet d’haver aconseguit crear el Consorci de les Arts Escèniques de Salt-Girona.

Respecte el foment del trinomi patrimoni-cultura-turisme com a estratègia de promoció de la ciutat, compromís adquirit en el pla de govern, l’alcalde l’ha valorat com a “una molt bona experiència que es repetirà” i que ha tingut la seva màxima expressió durant la pasada edició de ‘Girona, Temps de Flors’.

Per finalitzar, l’alcalde ha avançat algunes novetats com l’encàrrec que l’Ajuntament ha fet a l’artistaPep Admetlla perquè creï un joc infantil inspirat en les lletres de Torres Monsó. També ha aprofitat per anunciar la restauració dels capgrossos en vista a l’exposició sobre la faràndula gironina que es preparar per al 2013 al Museu d’Història de la Ciutat.

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version