Canal Ajuntament

Blanes. Tallers de Circ, Cultura Japonesa i Hip-Hop, entre d’altres, a la nova programació del Morralla de Blanes

S’ofereixen 10 activitats, 5 de les quals són gratuïtes. Els tallers els impartiran professionals, entitats del municipi i experts en la matèria.

 

La nova programació d’activitats per aquest primer trimestre del 2013 al Casal de Joves, Morralla, Espai Creatiu de l’Ajuntament de Blanes començarà la setmana vinent, 11 de febrer, i s’allargarà fins a principis de maig. Seguint la línia participativa que caracteritza el Casal, la nova oferta posa a disposició dels joves diverses propostes de contingut prou heterogeni, per complaure diferents gustos i afinitats.

En total hi ha la possibilitat de participar en 10 tallers, alguns dels quals són una continuació dels què ja s’estaven fent en anteriors programacions, pensats perquè puguin assistir-hi grups d’entre 10 i 12 nois i noies com a màxim a cada activitat. A diferència de l’anterior programació, s’han pogut tornar a oferir tallers gratuïts gràcies a la col·laboració desinteressada de diversos voluntaris, tant particulars com entitats del municipi. Aquest és el cas, per exemple, del taller de Hip-Hop que anirà a càrrec del grup blanenc Big Sensity, que treballa diferents estils de ball, i que oferirà aquesta activitat tots els dilluns per a nois i noies de 14 a 17 anys. L’activitat s’allargarà fins el 6 de maig.

Entre els tallers que s’han programat, destaca especialment el de Malabars i Equilibrisme que impartirà Tin Pelàez, responsable del Circ Petit de Pineda de Mar, una companyia que, a banda d’oferir espectacles, també està especialitzada en tallers intensius i una escola d’aprenentatge. En aquesta mateixa línia, un altre dels tallers que es farà al Morralla és el de Teles i Trapezi que anirà a càrrec de Laura Navarro, que també forma part de la companyia Circ Petit. El primer curs té un cost d’inscripció de 35 € i es farà els dimecres de 19 a 21 h i el segon de 30 €, tots els dimarts de 19 a 20’30 h, amb una duració de tres mesos.

Un altre dels tallers relacionats amb les arts escèniques és el de Teatre, que imparteix l’actriu Paula Fosatti, del grup El Mirall de Blanes. Aquesta activitat és gratuïta i es farà dos dies a la setmana: els dimarts i dijous, durant dues hores, de 19 a 21 h.

D’altra banda, hi ha 4 tallers que estan relacionats amb la cultura japonesa. La principal novetat és el de Punt i Amigurumi, una tècnica que consisteix a teixir petits ninos mitjançant ganxet. Els amigurumis prenen forma principalment d’animals com ossets, conills o gats, però també hi ha ninos amb formes antropomòrfiques que s’utilitzen com accessoris de bosses i moneders. També hi ha un taller de Cuina Asiàtica, un altre d’Escriptura Japonesa i un altre de Manga. D’aquests quatre tallers, l’únic que és gratuït és el de Punt i Amigurumi.

Per últim, completen la programació del primer trimestre al Morralla, Espai Creatiu un taller de Dibuix gratuït que s’impartirà els dijous, així com un altre de Manualitats i Artesania, igualment de franc, que es farà els dimecres.

 

 Inscripcions i Informació de la Programació del Morralla, Espai Creatiu :

Portal Jove

Carrer Ample, 11

De Dilluns a Divendres de 10 a 14 h

Dimarts i Dijous de 17 a 19’30 h

Telèfon : 972 379 329

Adreça Electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Morralla, Espai Creatiu

Avinguda de l’Estació, 70 nau 4

De Dilluns a Divendres de 17 a 21 h

Telèfon : 972 330 711

Adreça Electrònica: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

 

Servei de Comunicació Ajuntament de Blanes 

Eva Palau – 608 880 002  i  972 35 17 17 

Adjuntem cartell de la nova programació al Morralla + Imatges d’arxiu activitats al Morralla

Autor Imatges: Ajuntament de Blanes

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version