Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Santa Coloma de Farners bat el rècord de participants a la rua de carnestoltes amb 26 carrosses inscrites i 1.327 persones que desfilaran pels carrers de la ciutat

La rua de carnestoltes es farà dissabte vinent, 9 de febrer. Transcorrerà pels principals carrers de la ciutat essent el punt de sortida el pavelló dels Saioners i el d’arribada el pavelló de la Nòria a on tindrà lloc el lliurament de premis a les millors carrosses. També ha tingut una bona resposta el sopar i ball de carnestoltes que es farà la nit de dissabte amb 13 colles apuntades la qual cosa representa més de 200 participants. 


Els actes de carnestoltes començaran el divendres, 8 de febrer, les 21.00h a la Plaça Farners amb una concentració/concurs de Carrosses. A les 23.00h, tindrà lloc l’arribada de Sa Majestat el Rei Carnestoltes i es farà la lectura del Pregó del Manifest. Seguidament hi haurà l'inici de la 3a Rua Nocturna. A les 00.00h al Poliesportiu de la Nòria es farà una Macro Festa/Concurs de disfresses.

Dissabte, els actes començaran a la tarda amb la Gran Rua de Carnestoltes que sortirà del pavelló dels Saioners i recorrerà els principals carrers de la ciutat. Hi haurà premis de 300€, 200€ i 100€ per a les millors carrosses. 

La rua finalitzarà al pavelló de la Nòria a on es farà el lliurament de premis i tindrà lloc un ball i animació infantil. A la nit, al pavelló de la Nòria, es farà sopar i ball de carnestoltes. També hi haurà concurs de disfresses i coreografies amb 3 premis a les millors comparses. 

Diumenge a la tarda, el pavelló de la Nòria acollirà el carnestoltes infantil i una xocolatada. Seguidament, es farà una passarel•la/concurs infantil de disfresses amb 4 categories, fins a 13 anys. Es donaran premis a la millor disfressa i la més original. Per acabar la festa es farà una sessió de discomòbil.

La festa de carnestoltes està organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb la col•laboració de la Sega 1640, l’Associació de comerç i el comerç i l’hostaleria local.

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version