Canal Ajuntament

L’Ajuntament de Girona convoca la segona Audiència Pública del Projecte Ferroviari a Girona

Tindrà lloc demà dimarts, a les 8 del vespre, a la Sala de Cambra de l’Auditori

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, presidirà demà la segona Audiència Pública del Projecte Ferroviari a Girona, que tindrà lloc demà a partir de les 8 del vespre a la Sala de Cambra de l’Auditori de Girona. A l’acte, que es desenvoluparà tal com estableix el Reglament regulador de les institucions de la participança i la gestió de conflictes de l’Ajuntament de Girona, hi intervindran representants del govern municipal i dels quatre grups municipals de l’oposició. També hi intervindrà la Mesa d’Entitats per la Participació i s’obrirà un torn de paraules per al públic assistent. El govern municipal clourà l’acte presentant les conclusions de l’audiència.

La primera audiència pública per debatre sobre les obres del tren d’alta velocitat i del tren convencional a Girona es va celebrar el 24 de gener de 2011 a iniciativa d’un grup de ciutadans i ciutadanes de la ciutat que van comptar amb el suport d’algunes entitats. En aquest acte, es va proposar la celebració anual d’una audiència pública sobre aquest tema i la creació d’un espai de participació que tingués com a objectiu informar periòdicament la ciutadania sobre aquesta qüestió i que aglutinés les entitats de la ciutat que ho desitgessin.

Per aquest motiu es va crear el Fòrum Ciutadà del Projecte Ferroviari, un espai de relació directa entre l’Ajuntament i la ciutadania que es convoca cada tres mesos aproximadament. Són membres d’aquest Fòrum Ciutadà l’alcalde, que el presideix; els regidors/res que formen l’Ajuntament, i els membres de les entitats de la ciutat que ho han sol·licitat. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin també poden assistir a les sessions i fer preguntes durant el torn obert de paraules que s’obre a cada reunió del Fòrum. A data d’avui s’han celebrat tres reunions del Fòrum Ciutadà sobre el Projecte Ferroviari.  

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version