Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Castell-Platja d'Aro i S'Agaró es promociona aquest any 2013 a sis fires de turisme nacionals i internacionals a cinc països europeus

La primera acció és del 31 de gener al 4 de febrer al Salon Vacances de Brussel·les

La regidoria de turisme de l’Ajuntament de Castell–Platja d’Aro ha projectat per aquest any 2013 un calendari de promoció i difusió turística del municipi mitjançant fires especialitzades que preveu la presència a un mínim de sis mostres de caràcter nacional i internacional a cinc països europeus, i un pressupost de 25.000 euros. La principal novetat és la presència a la fira de Narbona, França, el maig. En conjunt les mostres escollides acullen la visita de prop d’un milió de persones, i d’aquestes 200.000 són professionals del sector turístic.

L’activitat s’ha iniciat aquesta mateixa setmana amb la presència a la Fira Salon Vacances de Brussel·les, Bèlgica (del 31 de gener al 4 de febrer), una mostra de caràcter genèric que combina la presència de públic general i professional amb una assistència d’unes 100.000 persones i 700 expositors en una espai de 19.000 m2. A nivell internacional enguany també serà present a les fires ITB Berlín (març),  Narbona (maig) i WTM Londres (novembre).

La participació del municipi en el conjunt de mostres durant l’any s’articula mitjançant dues fórmules, o bé en sistema corner mitjançant l’Agència Catalana de Turisme (espai compartit entre diversos municipis del país), o amb mostrador propi en el marc de l’estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona o de l’Oficina Espanyola de Turisme.




 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version