Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. El nou web de Vilobí d’Onyar rep un total de 28.656 visites durant el seu primer any de funcionament

El nou web municipal de Vilobí d’Onyar (www.vilobidonyar.cat ) ha rebut un total de 28.656 visites durant el seu primer any de funcionament, segons ha informat l’alcaldessa, Olga Guillem. En aquest sentit, l’alcaldessa i regidora de Comunicació i Noves Tecnologies, Olga Guillem, ha explicat que “des de la seva posada en funcionament el gener de 2012, aquest portal municipal ha assolit un número de visites que no s’havien aconseguit mai abans amb l’anterior web”. Per això, des de l’equip de govern ( Convergència i Unió) s’ha cregut oportú elaborar un informe de gestió del  primer any de funcionament del web que permeti conèixer quines han estat les preferències dels usuaris durant aquest primer any.

 

Així, tal com ha explicat la mateixa alcaldessa, les visites s’han anat incrementant mensualment de gener a desembre. La sortida del web es va fer amb un total de 205 visites el gener de 2012 – es va posar en circulació el dia 20 de gener- i es va anar incrementant fins al mes de setembre, que va assolir el rècord anual amb un total de 1867 visites.  Pel que fa les visites que el web ha rebut mensualment, Olga Guillem ha explicat que destaquen les xifres assolides els mesos de febrer amb un total de 1229 visites, amb motiu de la Fira de la Botifarra Dolça i la inauguració de la planta de Biogàs de Mas Bes; el mes d’agost, amb la Festa de Salitja amb un total de 1495 visites; el mes de setembre, coincidint amb la festa Major de Vilobí, amb un total de 1867 visites i el mes d’octubre amb motiu de la primera edició de la Fira de la Llet. 

Un altra dels trets que es detalla en aquest informe són el nombre de notícies que s’hi ha publicat. En total, l’any 2012 s’han publicat 226 notícies, una xifra que evidencia el bon treball que s’ha realitzat des de la regidoria de Comunicació i Noves Tecnologies. 

L’aposta que des de l’equip de govern s’ha fet vers les TIC ( Tecnologies de la Informació i la Comunicació) des del principi d’aquesta nova legislatura no ha tardat a donar resultats. En aquest punt, l’alcaldessa ha destacat la bona feina que ha fet la persona que està liderant el web municipal i l’ha instat a continuar treballant com fins ara per assolir noves fites en el futur.

 

La tipologia de notícies publicades s’han dividit en diverses àrees essent les institucionals, les culturals i les que fan referència a fires i festes, les tres millors classificades.  En aquest apartat de notícies cal destacar els deu titulars millor posicionats de l’any. Aquests han estat: L’Ajuntament de Vilobí obrirà un procés de participació ciutadana del nou POUM en els propers mesos; La 15ena edició de la Fira-Festa de la Botifarra Dolça tindrà lloc el segon cap de setmana de febrer; El conseller Pelegrí inaugura la planta de biogàs de Mas Bes; Més de 3000 persones visiten la XVa edició de la Fira-Festa de la Botifarra Dolça de Salitja; L’Ajuntament de Vilobí d’Onyar aprova un pressupost de 3.187.818,66€; Unes 200 persones participen a la 3a Nit Gastronòmica de la Fira-Fesa de la Botifarra Dolça; Èxit de participació a la cursa de BTT La Selva i el primer Raid de Curses de Muntanya; La Marxa Popular assoleix un nou rècord de participació en la que ha estat la seva dinovena edició ; El municipi de Vilobí celebra el Dia de la Dona a Can Roscada; La població de Sant Dalmai acollirà la 42a descarregada d’antiquaris i brocanters. 

Pel que fa la resta de seccions, les xifres de visitants són les següents: telèfons d’interès 2548, notícies 2521,transports 2459, equipaments públics 2423, Salutació de l'alcaldessa 2141, Tosquija 2118, El municipi 2056, Llocs d'interès 2049, Fires i festes del municipi 2008, Plànols i mapes 1947, Urbanisme 1846, Vigilants municipals 1813, Ordenances 1807, Empreses i comerços 1788, Tràmits online 1711,Allotjament 1686, Entitats i associacions 1679. 

Finalment, l’alcaldessa ha fet referència al número d’àlbums que s’hi ha publicat, un total de 51 i a la xifra de fotos que s’hi poden trobar, 1111. Sens dubte, unes xifres extraordinàries que han permès posicionar el nou web municipal com un dels més visitants de la comarca de la Selva.

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version