Canal Ajuntament

Fornells de la Selva. L'Ajuntament instal•la nous contenidors per la recollida selectiva de la poda

Són d'ús exclusiu per a particulars i està prohibit llençar-hi qualsevol altre deixalla

L’Ajuntament ha instal·lat dos punts de recollida de restes de jardí i poda des de el passat desembre i fins a finals de febrer. Aquests contenidors volen facilitar, durant el període de poda, un lloc on poder abocar-hi les restes i permetre evitar abocaments incontrolats i el desbordament de deixalles en d’altres tipus de contenidors.

Els contenidors estan instal·lats  al carrer Josep Pla -Fornells Parc-  i al carrer Montnegre -La Tribana- i són per a ús exclusiu de particulars,  i està totalment prohibit llençar-hi qualsevol altre tipus de deixalla.      

Els contenidors instal·lats són del tipus banyera, amb una capacitat de 5-9m3, i la recollida i trasllat de les restes vegetals a una planta de tractament per transformar-ho en compost es fa cada setmana, durant el mes de desembre, i cada quinze dies durant els mesos de gener i febrer.

Aquest nou servei, alhora també forma part de les actuacions previstes dins el Pla d’acció de la energia sostenible de Fornells dela Selva, ja que a part de ser un nou servei per els veïns de Fornells també permetrà reduir les emissions contaminants.

L'Ajuntament també està realitzant la poda de tot l’arbrat del municipi, així com la replantació d’espècies mortes o la plantació de noves en zones on s’ha cregut necessari.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version