Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Taller de formació sobre gestió del temps per a empresaris i treballadors el 25 de gener a càrrec de l'àrea de Promoció Econòmica

S’hi treballarà la intel·ligència integral com a eina per conciliar la nostra vida laboral i familiar

Nova proposta formativa per a empresaris, comerciants i emprenedors de la mà de l’Àrea de promoció econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro amb el taller Com gestionar amb precisió el nostre temps. La intel·ligència integral per conciliar la nostra vida laboral i familiar,el proper divendres 25 de gener de 14.30 a 16.30 h a l’aula de formació de l’ajuntament a la planta baixa de la Casa de la Vila. La inscripció és gratuïta, però cal fer-la prèviament. La propera sessió serà el dijous 21 de febrer amb el taller Gestió d’equips de treball  (informació: dijous 9-14 h, i dilluns i dimecres 16-20 h · Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. · T 972 817 284 ext. 290).

 

El taller anirà a càrrec de Jordi González i Guillem, llicenciat en econòmiques i ciències empresarials i amb diversos màsters i diplomes en comunicació, màrqueting, psicologia social, coaching, mediació i formació. La sessió insistirà en la importància de la gestió adequada d’un recurs escàs com és el temps, tant a nivell professional com familiar, per així prendre mesures efectives de millora mitjançant l’aplicació pràctica i el role-play assertiu.

Els continguts de la xerrada es centraran en la reflexió: valoració del temps, diferència entre important i urgent, prioritats, determinar les causes que dificulten la gestió del temps i localitzar les principals vies de pèrdues de temps. El coneixement: conceptes i objectius de la gestió del temps, com aconseguir l’equilibri entre vida personal i treball, el temps com a recurs, gestió eficaç del temps, cronogrames i claus d’optimització. Desenvolupament: hàbits saludables, i regles i estratègies per administrar millor el temps. Qualitat de processos de millora: excel·lència del temps, claus per optimitzar el temps de treball, canalització de reunions i obtenció de resultats quantitatius i qualitatius, i definició d’un pla personalitzat.

L’Àrea de promoció econòmica de l’ajuntament té com a voluntat la dinamització del municipi impulsant actuacions que donin resposta a les necessitats de diferents sectors, especialment el turístic i el comercial, principals actius econòmics i motors de creixement de Castell-Platja d’Aro. Treballa en cinc àmbits: comerç, empresa, formació, borsa de treball i club de la feina. En relació al comerç, l’àrea promou accions de millora per al desenvolupament del comerç de proximitat i el foment del treball conjunt entre el sector públic i privat. En l’àmbit d’empresa cerca el foment d’un teixit econòmic sòlid, competitiu, innovador, obert al món i arrelat al territori i l’assistència tècnica per a la posada en marxa, creixement i consolidació de projectes empresarials. En formació promou una acció continuada i integral en diferents formats fomentant l’aprenentatge i el reciclatge al llarg de la vida laboral. També ofereix borsa de treball i complementàriament, el Club de la Feina, ofereix servei d’assessorament i orientació.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version