Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. Comença la dinovena edició del concurs de teatre amateur Rafael Anglada

El concurs està organitzat per l’Agrupació teatral la Clau amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. A partir del proper dissabte 26 de gener, el teatre amateur serà protagonista a la capital de la Selva amb un total de 9 representacions que s’allargaran fins el 17 de març. 

 

Dues d’aquestes representacions, la primera i les dues darreres, estan fora de concurs i van a càrrec dels grups de teatre local Essència que el proper dia 26 de gener representarà Mort accidental d’un anarquista com a inauguració del concurs. La cloenda anirà a càrrec de La Clau, els dies 16 i 17 de març, amb l’obra No em toquis la flor.

Al concurs, un dels més antics dels que es convoquen a les comarques gironines en l’àmbit amateur, hi participen set companyies: Teatròlics (Banyoles), Dom Teatre Aula de Teatre (Palafrugell), l’Agrupació Teatral de Sentfores (Vic), Safareig Teatre (Salt), Acte Quatre (Granollers), Inestable Ceretana de Teatre (Puigcerdà) i el Grup de Teatre (Roses). 

Les representacions de les obres que es presenten a concurs es faran al Teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners, els diumenges a les 18,15 h. 

 

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version