Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Un total de 1450 persones participen a la Marxa Popular municipi de Vilobí d’Onyar

Tot i les previsions meteorològiques i la coincidència amb el Pelegrí de Tossa, la Marxa ha comptat amb un gran número de participants. Aquesta marxa s’ha convertit en un dels esdeveniments esportius més importants de la comarca de la Selva

 

Un total de 1450 persones han participat aquest diumenge al matí a la XX edició de la Marxa Popular municipi de Vilobí d’Onyar. L’edició d’enguany, tal com preveia el regidor de Mobilitat, Seguretat i Poble de Sant Dalmai de l’Ajuntament, Salvador Martí. ha comptat amb un gran número de participants. Tot i que en l’edició d’enguany no s’ha pogut assolir els 1750 de l’edició passada, xifra rècord d’aquesta marxa, l’organització valora molt positivament el número de participants si tenim en compte que la Marxa ha coincidit amb el Pelegrí de Tossa.

Tal com ja s’havia produït en les darreres edicions, aquesta cursa s’ha convertit en un dels esdeveniments més importants d’aquest àmbit a la demarcació de Girona. Una vegada més, la Marxa Popular del municipi de Vilobí ha tingut un gran poder de convocatòria. De fet, tal com ha explicat el mateix Martí, els participants provenien de diversos llocs del territori català, no només de la demarcació de Girona sinó també de Barcelona. En aquest sentit, Martí ha volgut incidir en el fet que una vegada més s’ha assolit una xifra superior de participants que en l’edició anterior.

 

Els recorreguts: Les Fonts de Salitja i la Crosa de Sant Dalmai

Com ja és habitual, els participants tenien la opció d’escollir dos recorreguts: el primer recorregut de 9 km. i que anava fins a les Fonts de Salitja; i el segon que és de 15 km. i anava al volcà de La Crosa de Sant Dalmai. La sortida s’ha fet des del pati de Les Escoles de Vilobí a les nou en punt del matí. Les inscripcions s’han una hora abans de l’inici de la cursa al mateix pati de les escoles.

Els millors temps d’aquesta Marxa Municipi Vilobí d’Onyar han estat els següents: pel recorregut curt, el millor temps masculí (41,54"); i el millor temps femení (45"). Pel que fa el recorregut llarg, el millor temps masculí ha estat 1 hora i 3min 63";  i el millor temps femení ha estat 1 hora i 26 min 86". Aquest temps l’ha protagonitzat Vanesa Díaz, participant local.

Un cop els participants anaven finalitzant la marxa, els organitzadors de la Marxa, Colla de Marxaires i Amics de la Natura, han servit una gran botifarrada, amanides, begudes i cafès i un obsequi de record per a tothom. L’esmorzar ha tingut lloc al pati de Les Escoles de Vilobí, com ja s’ha fet des de la primera edició.

El regidor Salvador Martí, que també forma part de la Colla de Marxaires i Amics de la Natura, ha explicat que “enguany, els participants se’ls ha obsequiat amb una tovallola de bany amb els tres campanars i l’anagrama de la Colla de Marxaires”. En aquesta línia, Martí ha volgut agrair una vegada més la col·laboració de molts comerços i empreses del municipi. Així mateix, ha fet extensiu al seu agraïment al Consell Comarcal de la Selva i, com no, també al consistori Vilobinenc, del que també n’és càrrec electe.

 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version