Canal Ajuntament

Cassà de la Selva. Cassà multiplica per quinze les ajudes que atorgarà per a la rehabilitació d'edificis

Una aposta per potenciar el pla d'embelliment urbà

La partida de les ajudes per a la rehabilitació d'habitatges ha passat de 1.000 € al pressupost del 2015 a 15.000 € al del 2016.

Les ajudes van destinades a la rehabilitació de façanes o habitatges que reuneixin unes característiques concretes.

Martí Vallès: 'És un gest simbòlic per incentivar la rehabilitació de façanes i habitatges antics amb la finalitat d'aconseguir un poble més agradable.'

El pressupost de l'Ajuntament de Cassà de la Selva inclou aquest any 15.000 € d'ajudes a la rehabilitació de façanes i edificis, una xifra quinze vegades superior a la de l'anterior pressupost del 2015 que era de 1.000 €.
Aquesta ajuda econòmica s'atorgarà als ciutadans que la demanin expressament en el moment de sol·licitar la llicència d'obres. Les actuacions que poden ser objecte d'aquesta ajuda són les rehabilitacions de façanes deteriorades d'edificis amb una antiguitat mínima de 25 anys, així com les rehabilitacions de masies o habitatges inclosos al Catàleg de Béns Protegits o situats al barri vell del poble.

L'import final de l'ajuda, que es determinarà a final d'any després de valorar la totalitat d'obres acabades en aquest exercici, es farà efectiu a principis de l'any següent a la finalització de les obres i variarà en funció dels metres quadrats rehabilitats i el pressupost de l'obra, tal com recull l'ordenança d'aquesta matèria.

L'Alcalde Martí Vallès ha destacat que aquest augment de la partida del pla d'embelliment urbà 'és un gest simbòlic per incentivar la rehabilitació de façanes i habitatges antics amb la finalitat d'aconseguir un poble més agradable'.


1454054402El carrer de les barraquetes al centre del poble.jpg
Fitxer adjunt: 1454054402NDP Cassa multiplica per quinze les ajudes que atorgara per a la rehabilitacio d?edificis.docx


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version