Canal Ajuntament

Banyoles. 'Temps', 'Nòmades', 'Pàjaru' i 'Litus', espectacles destacats de la programació d’arts escèniques i plàstiques de Banyoles

Aquest dijous al matí el regidor de Cultura, Jordi Bosch Batlle; la tècnica de Cultura, Íngrid Calpe; el responsable de la programació de l’associació la Xarxa, Jordi Sala; el membre del projecte Butaka BNY, Genís Casals; i la membre de la Cia. Boswèl·lia, Anna Julià, han presentat la programació d’arts escèniques i arts plàstiques de Banyoles del gener al juliol del 2013. Es tracta des més de 30 propostes, que engloben 60 activitats. S’han programat espectacles enfocats per a diferents públics com ara infantil, juvenil i adults. En aquesta línia, el regidor de Cultura, Jordi Bosch Batlle, ha manifestat que “tenim una programació ambiciosa i per a tots els públics”. 

 

Es podran veure a Banyoles espectacles de programació infantil, un cada mes, programats per l’associació la Xarxa, amb el suport del consistori banyolí. Concretament, es tracta de les obres El Soldadet de plom de la Cia. Festuc Teatre, El cel de la jojó de la Cia. Inspira Teatre, Gulliver al país de lil·liput del Centre de titelles de Lleida, Els tres óssos de la Cia. L’Estaquirot i Clinc! de la Cia. Pep Bou. Hi ha 4 propostes de teatre professional d’alta qualitat com ara Temps de la Cia. Teatre de Guerrilla, Pàjaru, Nòmades de la Cia. Solitària, i Litus de la Cia. Sala FlyHard.

Continua com a programador el projecte Butaka BNY amb teatre enfocat a joves de 13 a 18 anys i enguany presenten Impro Show de la companyia Planeta Impro. És un espectacle sense text, d’improvisacions a partir de la participació del públic. Per altra banda, la flamant companyia banyolina Boswèl·lia comença la seva trajectòria amb L’ofec del passat amb la direcció de Joan Solana. Es tracta d’un any de treball, i dos anys de formació, de deu joves adolescents de Banyoles per interpretar aquesta obra. La segona proposta local és el taller de teatre de quart d’ESO que presentarà Eclipsi.

Tampoc hi faltarà dansa amb el 30è aniversari de l’Esbart Dansaire Fontcoberta i la companyia Tap Olé. Hi haurà tallers de teatre de les escoles, actes benèfics d’entitats al Teatre Municipal o el Festival de màgia Troba’m.

A la sala municipal El Tint continuaran les propostes amb el segon any de programació conjunta de l’entitat Tint XXI i l’Ajuntament de Banyoles. Hi trobareu la instal·lació de Daniel Fortià o l’obra de Xavi Lloses, entre d’altres.

Ja podeu comprar les entrades a l’Oficina d’atenció ciutadana de l’Ajuntament de Banyoles (de dilluns a divendres de 2/4 de 9 del matí a 7 de la tarda) o el Tel.Entrada de Catalunya Caixa (a les oficines, al 902 10 12 12 o al web www.telentrada.com). 

Podeu consultar tota la programació en aquest enllaç:

http://www.banyoles.cat/uploads/20130117/PROGRAMACIO_HIVERN2013_v1.pdf

 

Imatge: Ajuntament de Banyoles 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version