Canal Ajuntament

Santa Coloma de Farners. El concurs de teatre amateur Rafael Anglada arriba a la 19a edició

El concurs està organitzat per l’Agrupació teatral la Clau amb la col•laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners. A partir del 26 de gener el teatre amateur serà protagonista a la capital de la Selva amb un total de 9 representacions que s’allargaran fins el 17 de març. 


Dues d’aquestes representacions, la primera i les dues darreres, estan fora de concurs i van a càrrec dels grups de teatre local Essència que representarà Mort accidental d’un anarquista, el proper 26 de gener, com a inauguració del concurs. La cloenda anirà a càrrec de La Clau, els dies 16 i 17 de març, amb l’obra No em toquis la flor.

Al concurs, un dels més antics dels que es convoquen a les comarques gironines en l’àmbit amateur, hi participen set companyies: Teatròlics de Banyoles, Dom Teatre Aula de Teatre de Palafrugell, l’Agrupació Teatral de Sentfores (Vic), Safareig Teatre de Salt, Acte Quatre de Granollers, Inestable Ceretana de Teatre de Puigcerdà i el Grup de Teatre de Roses. 

Les representacions de les obres que es presenten a concurs es faran al Teatre Catalunya de Santa Coloma de Farners, els diumenges a les 18,15 h. 

 

 Cartell Rafael Anglada 2013

 

 

Gabinet de Premsa

Regidoria de Comunicació

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

www.scf.cat

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version