Canal Ajuntament

Platja d'Aro. Les activitats de Nadal a Castell d'Aro apleguen prop de 8.000 persones a l'entorn del Pessebre Vivent, les exposicions al Castell i el Museu de la Nina

Simultàniament 4.400 persones han gaudit del Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro

Prop de 8.000 persones han gaudit aquest Nadal d’alguna de les cinc propostes que s’han desenvolupat a la vila de Castell d’Aro. Concretament, 5.200 persones han assistit a alguna de les sis representacions del Pessebre Vivent, més de 2.000 han visitat les diverses exposicions de caire nadalenc a les sales d’art del Castell de Benedormiens, 500 més han visitat el Museu de la Nina, un centenar han participat de les visites guiades al nucli històric de la vila, i més de 100 han gaudit del tradicional concert de Nadal a l’església de Santa Maria. D’altra banda, a Platja d’Aro, el Parc Infantil de Nadal - El Mar del Nens ha rebut 4.400 persones, 2.290 infants fins a 14 anys i 2.110 acompanyants adults.

La 54a edició del Pessebre Vivent de Castell d’Aro ha aconseguit 5.200 espectadors (un 15’5% més que ara fa un any) consolidant-se com el degà de la modalitat a Catalunya (es va començar a escenificar el 1959), i havent-li estat concedida l’any 2011 la Creu de Sant Jordi, el màxim reconeixement que pot rebre una entitat per part dela Generalitatde Catalunya. S’ha representat el 23, 25, 26 i 30 de desembre i 1 i 6 de gener, amb 400 figurants en una cinquantena de quadres. Enguany s’ha donat continuïtat al concurs de fotografia de l’esdeveniment amb la seva tercera edició, convocat per l’Associació del Pessebre Vivent de Castell d’Aro amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro, l’Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Sant Feliu de Guíxols, Foto Studio 64 i l’Ajuntament.

El cicle d’exposicions de Nadal al Castell de Benedormiens, del 22 de desembre al 6 de gener, ha tingut 2.032 visitants (un 13% més que l’any anterior) per les mostres del 33è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques, els originals del 12è Concurs de felicitacions de Nadal dela Biblioteca Mercè Rodoreda, els treballs de Nadal de les escoles del municipi, i de les fotografies participants al 2n Concurs de fotografia del Pessebre Vivent de Castell d’Aro. L’horari especial d’obertura del Museu de la Nina ha aconseguit 500 visitants que han gaudit d’un fons de 800 peces de totes les èpoques i de tot el món. També més d’un centenar de persones van gaudir del concert de Nadal a càrrec de la Coral de la Vall d’Aro, la Coral Bell Ressó, i la Jove Orquestra de Cassà de la Selva.

Simultàniament 4.400 persones (un 33% més que l’any passat) han gaudit com a participants o acompanyants del Parc Infantil de Nadal de Platja d’Aro - El Mar del Nens, adreçat a infants i joves fins a 14 anys, i que s’ha desenvolupat, del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener, al Palau d’Esports i Congressos. Hi han assistit 2.290 infants (d’aquests, el 50% empadronats al municipi) i 2.110 acompanyants adults. També es va instal·lar l’anomenat Racó solidari, una carpa on es varen recollir joguines per a la Creu Roja Sant Feliu de Guíxols-Vall d’Aro.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version