Canal Ajuntament

Hostalric. La Domus Sent Soví organitza un sopar solidari per recaptar fons per al Banc dels Aliments

El sopar solidari tindrà lloc el proper divendres 25 de gener i comptarà amb la col·laboració dels actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas

 

El Nadal ja ha acabat, s’han realitzat diverses campanyes solidàries per recollir aliments, però és necessari continuar contribuint perquè són moltes les famílies catalanes que cada vegada més necessiten el suport del Banc dels Aliments per tal de poder alimentar-se. Aquest augment de sol·licituds desborda les previsions i reserves del Banc dels Aliments, des d’on es fan crides constants per obtenir donacions de menjar i poder cobrir la demanda existent.

La Domus Sent Soví, que treballa per a la promoció dels productes de la terra i dóna suport a les empreses agroalimentàries catalanes, es solidaritza amb aquesta necessitat i, amb la voluntat de posar de relleu la continua demanda d’aliments, treballa en xarxa amb diferents empreses i entitats per crear un sopar solidari per recaptar fons que aniran destinats al Banc dels Aliments de Girona.

La iniciativa compta amb uns padrins carismàtics, solidaris i compromesos: els actors Carles Xuriguera i Rafel Faixedas (ex-teatre de Guerrilla) que des de fa temps han lligat les seves activitats amb el món de la gastronomia.

El sopar solidari es celebrarà el proper divendres 25 de gener, a les 21:00 h a l’espai de restauració de la Domus Sent Soví (Passeig dels Ollers, s/n, edifici can Llensa – Hostalric). Consistirà en un sopar informal a base de platets de degustació, cuinats amb productes catalans provinents de la col·laboració de diverses empreses com Bodegues Torres, Caves Mont-Ferrant, Mercagirona, BonÀpat, Arròs Molí de Pals, Ànec de l’Empordà, Can Bech, Galetes Trias, Els Noguers, Roig Perals, Terra Remota, Klimer, etc. I tot això de la mà de PEH, Professionals Especialistes d’Hostaleria, que participaran de forma voluntària al sopar.

La Domus Sent Soví és un Centre Gastronòmic dedicat a la promoció i difusió del  patrimoni gastronòmic català com a element d’identitat, posant en valor els productes de la terra a través d’experiències al voltant del món de la gastronomia. Aquest equipament està ubicat a can Llensa, una antiga fàbrica de taps de suro, i té quatre espais diferenciats que permeten al visitant conèixer la cuina catalana, els seus productes i viure diverses experiències. Els espais són l’auditori, on es fan sessions magistrals, showcookings, conferències, taules rodones,  i presentacions; dues aules de cuina, pensades per a tallers, cursos i demostracions; l’espai expositiu on s’exposen i venen els millors productes de proximitat i a on es pot gaudir d’experiències sensorials mitjançant propostes audiovisuals; i l’espai de restauració, que és l’espai de degustació de la cuina catalana.

  

 

Gabinet de Comunicació

Ajuntament d’Hostalric

La Selva Comunica

www.laselvacomunica.cat 

 
 
 
Imatges: La Domus Sent Soví (Ajuntament d'Hostalric)
 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version