Canal Ajuntament

Palamós. La brigada municipal inicia la millora de l'emblemàtic brollador del passeig del Mar de Palamós

L'objectiu d'aquest projecte és el del poder fer una àmplia i acurada millora del brollador que garanteixin l'eficiència i la sostenibilitat d'aquest equipament. Les tasques s'han iniciat aquesta setmana i es basen en la substitució de les antigues instal·lacions de canalització d'aigua, millores en el circuit tancat dels sortidors i l'ubicació d'un equip de cloratge. A banda també s'aprofitaran aquestes feines per el canvi de l'enrajolat perimetral, la neteja del vas interior, així com la millora de la il·luminació interior i de l'enjardinament ubicat al seu voltant. Es preveu que aquest projecte, que és a càrrec íntegrament de la brigada municipal, quedi totalment enllestit el proper mes de març.

Operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós han iniciat aquesta setmana les tasques de millora de l’emblemàtic brollador situat des de mitjans dels anys trenta del segle passat a l’inici del passeig del Mar de Palamós.

L’objectiu d’aquest projecte és el de poder fer una àmplia i acurada millora de les seves instal·lacions que garanteixin l’eficiència i la sostenibilitat d’aquest equipament incidint en aspectes de canalització d’aigua, cloratge, impermeabilització i d’enjardinament.

Aquestes tasques, a càrrec íntegrament de la Brigada Municipal, preveuen entre altres la substitució dels tubs de canalització d’aigua deteriorats pel pas del temps, així com la connexió de vuit petits sortidors d’aigua, representats per unes granotes ceràmiques situades damunt el mur perimetral del brollador (zona de coronament), que no estaven inclosos dins el sistema de circuit tancat d’aigua amb la que està dotada la font.

A banda també s’instal·larà un equip de cloratge per al filtratge de l’aigua i s’arranjarà i pintarà el vas interior del brolladorper tal de garantir la seva impermeabilització. També es canviarà l’enrajolat ceràmic exterior, es substituiran llums instal·lades per a la decoració lumínica dels sortidors de la font i es millorarà l’enjardinament que envolta tota aquesta instal·lació.

Totes aquestes tasques permetran deixar el brollador en les millors condicions per al seu ús. La Brigada Municipal preveu que aquest projecte de millora estigui totalment enllestit durant el proper mes març.Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version