Canal Ajuntament

L’alcalde de Girona presenta la memòria d’activitats de l’Ajuntament de l’any 2011

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, acompanyat dels regidors de l’equip de govern, ha presentat aquest matí el resum de l’activitat de l’Ajuntament de Girona de l’any 2011. En format de memòria anual, el document detalla les principals actuacions i estadístiques del conjunt dels serveis municipals.
L’informe detalla en 10 capítols (Hisenda i Gestió Municipal, Serveis Socials, Cultura, Promoció, Ocupació, Comerç i Turisme, Educació i Esports, Mobilitat i Via Pública, Seguretat, Urbanisme i Activitats, Sostenibilitat i Participació Ciutadana, i Joventut) les atencions, usos i estadístiques dels diferents serveis corresponents a les 5 àrees municipals: Àrea d’Alcaldia, Àrea de Ciutadania, Àrea de Promoció i Ocupació, Àrea d'Hisenda i Gestió Municipal i Àrea de Serveis a les Persones.
Carles Puigdemont ha posat de relleu la iniciativa del govern municipal de generar una memòria anual per cada àrea, i alhora resumir-la per primer cop en un sol document. En aquesta línia, l’alcalde ha destacat la importància d’obtenir aquests indicadors que ajudaran a guiar les futures actuacions municipals.

 

 Dossier de premsa          

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version