Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. Unes 200 persones assisteixen a l’actuació del Màgic Andreu al teatre de Can Sagrera de Vilobí d’Onyar

El Màgic Andreu ha donat el tret de sortida a la programació del primer trimestre del teatre Can Sagrera. Entre els espectacles que s’hi ha programat per aquest primer trimestre destaca la representació de Temps, de Quim Masferrer; l’actuació de Reugenio i Bufonant de Toni Albà

 

Unes 200 persones han assistit a l’actuació que ha ofert el Màgic Andreu al teatre de Can Sagrera de Vilobí d’Onyar. L’actuació d’aquest reconegut mag ha donat el tret de sortida oficial a la programació de teatre del primer trimestre d’aquest any de Can Sagrera. L’actuació s’ha iniciat a les cinc de la tarda i s’ha allargat gairebé dues hores. Des de mitja hora abans de l’inici de la funció, el públic no només del municipi sinó vingut d’arreu de la comarca que no s’han volgut perdre la oportunitat de gaudir d’un dels mags més reconeguts a nivell nacional.

Com ja és habitual, a dalt l’escenari, i una vegada iniciada l’actuació, el Màgic ha fet participar al públic en molts dels seus números. Tan és així que des de l’inici i fins al final, els assistents s’ho han passat d’allò més bé. 

Després de l’èxit dels espectacles professionals que es varen programar en el darrer trimestre de l’any passat, des de la regidoria de Cultura del consistori Vilobinenc  es va creure oportú confeccionar una programació d’espectacles diversos amb l’objectiu de satisfer els públics de totes les edats, així ho ha explicat la regidora, Mercè Sais. 

 

Un mag que compta amb una llarga trajectòria 

El Màgic Andreu es dedica professionalment a la màgia còmica des de l’any 1979, fet que l’ha convertit en un dels primers il·lusionistes del país especialitzats en aquest tipus d’actuacions. A més, a través de la seva experiència artística i en diferents mitjans de comunicació, TV, etc., aconsegueix despertar l’interès i l´admiració del públic més variat. Per això

 

Temps de Quim Masferrer

Durant el primer trimestre de 2013, el teatre de Can Sagrera acollirà a més de l’actuació del Màgic Andreu,  en Quim Masferrer que representarà l’obra Temps, el dia 9 de febrer; també un espectacle d’alta Màgia que porta per títol Illusionarium, el dia 17 de febrer; també l’actuació d’en Reugenio, el 16 de març; i l’actuació del grup Back on time, que presentarà el seu nou disc Waiting for the blindness to end. La darrera actuació que s’ha programat per aquests primers mesos de l’any al teatre de Can Sagrera és la de Bufonant, de Toni Albà.

 

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version