Canal Ajuntament

Sarrià de Ter. Èxit en la recollida de joguines a Sarrià de Ter

Durant els dies de Nadal es va iniciar la campanya de recollida de joguines a Sarrià de Ter que va finalitzar el dia 28 de desembre. La iniciativa que es va dur a terme des de l'àrea de serveis a les persones va tenir una bona acollida al municipi ja que es van recollir més de 200 joguines. Existien diferents punts de recollida per facilitar a les famílies l'entrega dels joguets. Les joguines van ser classificades per l'equip de serveis socials, i agrupades per edats per fer-ne una millor distribució i es varen donar a les famílies que així ho van sol·licitar. Es van poder donar joguines per a nens i nens de totes les edats, però se'n van discriminar les joguines sexistes i els jocs bèl·lics. També es va fer entrega de les pilotes que el Club de Futbol Americà Wolves de Sarrià de Ter conjuntament amb el seu patrocinador TFA, van donar per aquesta campanya.

Així doncs, es van aplegar joguines per als més menuts de 0 a 1 any, joguines de simulació com trens, tractors i casetes de nines, peluixos, jocs musicals, trencaclosques, jocs de sobretaula per als més grans, i jocs electrònics com simuladors d'ordinadors, entre d'altres. També es varen recollir llibres per a totes les edats. Alguns dels jocs, varen ser retirats per falta de piles o per requerir un manteniment que es farà al llarg de l'any i així tenir-les a disposició per les famílies que l'any vinent en facin la sol·licitud.

D'altra banda, i tenint en compte el gran èxit de la recollida, algunes de les joguines s'entregaran a llocs com el CAP, l'escola bressol o els despatxos de serveis socials, perquè les famílies que utilitzen els serveis amb els infants també en puguin fer ús, promocionant-ne així la reutilització.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version