Canal Ajuntament

Riudellots de la Selva. L'Ajuntament neteja 9 quilòmetres de rieres i recs del municipi

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva està executant la neteja de diverses lleres, rieres i recs que transcorren pel terme municipal de Riudellots.

Els treballs, formen part de les actuacions de manteniment que des de l'Àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament, es fan periòdicament.

En aquesta ocasió s'està actuant en un total de 9,1 quilòmetres, dels quals 3,37 són d'un tram de la riera Riudevila,  2,1 de la riera del Cric fins a la Riera de Riudevila, 3 quilòmetres del Rec de l'Agulla i 0,6 quilòmetres del Rec de Can Salvi fins al Rec del Regàs.

Aquesta actuació complementa el manteniment i la conservació de les lleres que l'Agència Catalana de l'Aigua ha finalitzat recentment en dos trams de les rieres del Cric i Riudevilla que tenen una longitud total de 1,1 quilòmetres.  

Amb aquests treballs 'es garanteix el lliure flux de l'aigua i es minimitza així el risc de possibles afectacions en cas d'avingudes' tal i com ha explicat la regidora de Medi Ambient de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva.

S'adjunta fotografia de lliure distribució d'uns dels trams realitzats.


1451296804DSCF6075.JPG


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version