Canal Ajuntament

Girona. Es crea la nova associació de veïns i veïnes de Palau-sacosta

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora del barri, M. Àngels Planas, han rebut avui els representants de l’entitat a l’Ajuntament

L’alcalde de Girona, Carles Puigdemont, i la regidora de barri de Palau, M. Àngels Planas, han rebut aquesta tarda representants de la nova entitat Associació de Veïns i Veïnes de Palau-sacosta. Darrerament s’havien portat a terme diverses iniciatives associatives veïnals en aquesta zona (a Pla de Palau-Sant Pau, a l’Urbanització Mas Prunell, a l’Avellaneda o a Torres de Palau), però no ha estat fins al 2012 que s’han iniciat converses per constituir aquesta associació.

L’associació que s’ha presentat aquesta tarda és una entitat que compta amb una àmplia representació de tots els sectors i nuclis d’habitatges del barri i neix amb la finalitat de poder arribar conjuntament a tots els indrets de l’àmbit territorial de l’antic municipi. Entre els seus objectius, destaquen la voluntat de portar a terme accions que facilitin la cohesió, la relació i la col·laboració veïnal i que potenciïn el sentiment de pertinença i coneixement del barri, així com la participació democràtica del veïnat en la gestió dels assumptes que afecten la zona.

Justament aquest any 2013 farà 50 anys que Palau-sacosta va deixar de ser un municipi independent amb un ajuntament propi i va ser annexionat, per decret de 20 de desembre de 1962, al municipi de Girona.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version