Canal Ajuntament

Encara queden places lliures per a les activitats fisicoesportives i aquàtiques de l'estiu a Girona

Una de les principals novetats d'aquesta temporada és el clínic de natació que es farà a la piscina de Palau.
Un any més, l'Ajuntament de Girona organitza una sèrie d'activitats fisicoesportives i aquàtiques per a l'estiu als equipaments municipals. Encara queden places lliures per inscriure's als cursos que es portaran a terme durant els mesos de juny, juliol i setembre.
L'oferta d'activitats per a aquest estiu és variada i per a totes les edats. La principal novetat de la temporada és el clínic de natació que es farà a la piscina de Palau durant el mes de juny. Aquesta és una activitat adreçada a esportistes (majors de 18 anys) interessats a millorar la tècnica de natació per participar en proves esportives com el triatló o l'aquatló.
Les piscines de Palau i de Santa Eugènia - Can Gibert del Pla acolliran també els següents cursos: activitat aquàtica prepart (per a embarassades), natació per a nadons de 6 a 36 mesos, familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 a 5 anys, iniciació al medi aquàtic per a infants de 6 a 10 anys, perfeccionament al medi aquàtic per a infants de 6 a 10 anys, escola aquàtica per a joves d'11 a 17 anys, cursets d'inici i de perfeccionament, aquafitness per a adults i hidrogimnàstica per a gent gran. Una altra de les novetats d'aquest estiu és que hi ha la possibilitat de fer els cursets de familiarització al medi aquàtic per a infants de 3 anys en una o en dues sessions a la setmana.
A banda de les activitats aquàtiques, al Pavelló Municipal Girona-Fontajau es portaran a terme les activitats fisicoesportives d'aerotono i ioga, ambdues per a adults.
Podeu consultar informació sobre les activitats a la pàgina web www.girona.cat/esports. Les inscripcions es fan a través del telèfon del Servei Municipal d'Esports (972 226 136), en l'horari d'atenció al públic, de 9 a 14 h.


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version