Canal Ajuntament

Girona. Ja estan obertes les inscripcions per a la 8a Cursa Sant Silvestre de Girona i la 3a Minicursa

La prova, que s’ha consolidat com una manera lúdica i esportiva d’acabar l’any, tindrà lloc el 31 de desembre

L’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona organitzen un any més la popular Cursa de Sant Silvestre de la ciutat, que enguany arriba a la vuitena edició, i la Minicursa, que arriba a la tercera edició. La prova, que té lloc el 31 de desembre, té com a objectiu acabar l’any amb una festa esportiva. Les inscripcions per participar-hi ja estan obertes i es poden fer en línia (www.girona.cat/ssilvestre o www.girona.cat/esports) o de manera presencial al Servei Municipal d’Esports. La cursa d’adults quedarà tancada a les 1.600 inscripcions i les minicurses a les 250.

La  cursa tindrà tres sortides: a les 17.15 h sortiran els nascuts els anys 2004, 2005 i 2006 i recorreran una distància de 600 m; a les 17.30 h, els nascuts els anys 2001, 2002 i 2003 i recorreran una distància de 1.200 m, i a les 18.00 h començarà la cursa d’adults, destinada a persones nascudes l’any 2000 i els anys anteriors, que recorreran una distància de 5 km pels carrers més emblemàtics de la ciutat: el carrer de Santa Eugènia, el carrer Nou, el pont de Pedra i la plaça del Vi, entre d’altres.

Les persones participants a la cursa d’adults rebran un barret de Pare Noel, una bossa obsequi amb productes dels diferents col·laboradors i una samarreta tècnica. Els menuts que participin en les minicurses rebran un barret de Pare Noel, una bossa de llaminadures i una medalla.

Com en els darrers anys, hi haurà un munt de serveis per a les persones participants: xocolata desfeta, inflables per a la mainada, servei de guarda-roba, servei de guarderia per a infants de 3 a 9 anys, i un sorteig de regals entre tots els corredors i corredores de la cursa d’adults.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version