Canal Ajuntament

Vilobí d'Onyar. La Festa Major de Sant Dalmai donarà el tret de sortida oficial amb la Nit Jove

Deskarats, Miquel del Roig i la Salseta del Poble Sec juntament amb el grup local A granel seran els encarregats d’amenitzar la primera nit de la Festa Major. L’Orquestra Selvatana, en Nando Massaneda i en Cris Juanico, entre altres són protagonistes de la programació d’enguany

 

La Festa Major de Sant Dalmai donarà el tret de sortida oficial aquest dimecres 5 de desembre amb la Nit Jove, que se celebrarà al polivalent d’aquesta població. Enguany, els grups que amenitzaran la nit jove són Deskarats, Miquel del Roig i la Salseta del Poble Sec. Amb tot, a partir de les deu del vespre,  hi haurà l’actuació del grup local A granel, que actuarà com a teloners. Un cop finalitzin els A Granel, serà el torn ja per els grups convidats en la Nit Jove d’enguany. 

Pel que fa els actes previstos per al segon dia de Festa Major, al matí s’ha se celebrarà el campionat de petanca. A la tarda, a partir de les sis, serà el torn per en Nando Massaneda que portarà l’obra Els solterons, al polivalent d’aquesta població.

En el transcurs d’aquests cinc dies, s’hi ha programat activitats ben diverses que intentaran satisfer els públics de totes les edats. Per això, el divendres 7 de desembre s’ha programat el tradicional sopar de gala, que enguany arriba a la seva X ena edició, que comptarà amb una sessió de ball a càrrec de Ferran Prunell.

 

Missa, gegants, concert i ball

Coincidint amb la festivitat de la Immaculada Concepció, el dissabte 8 de desembre, es farà un ofici religiós que comptarà amb Els ressons de l’Onyar. Seguidament Els Gegants i el naixement del nou Astre a càrrec de l’Espai Jove de Vilobí d’Onyar. Al matí, els actes es clouran amb un piscolabis popular al mateix polivalent. L’Orquestra Selvatana serà l’encarregada d’amenitzar la tarda de dissabte, amb una audició de sardanes, a partir de dos quarts de cinc de la tarda. Tot seguit hi haurà el tradicional concert i ball de Festa Major, a càrrec de la mateixa Orquestra.

El darrer dia de la Festa Major s’ha programat una exhibició d’esgrima i un curs d’iniciació, a les deu del matí. Tot seguit hi haurà un espectacle infantil a càrrec del grup infantil Estrambòtics. En el transcurs d’aquesta sessió d’animació infantil se’ls hi donarà esmorzar a tots els infants.

La cloenda de la Festa Major d’enguany anirà a càrrec de Cris Juanico Dues Pedres, a les set de la tarda al mateix polivalent.

Durant els cinc dies de Festa Major hi haurà una exposició de l’artista local ARC Pujol dins el mateix polivalent d’aquesta població.

 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version