Canal Ajuntament

Vilablareix. L'Ajuntament de Vilablareix inaugura el nou camp de futbol municipal

Aquesta setmana comencen les obres de tres pistes de pàdel i una de tennis

 

Vilablareix ha inaugurat aquest diumenge al matí  de forma oficial el nou camp de futbol municipal on hi jugaran les diferents categories del Futbol Club Vilablareix quan jugui com a local.

 

Les noves instal·lacions disposen d'una grada coberta amb seients, un servei de bar i ara s'ho construiran tres pistes de pàdel i una de tennis en un espai annex al camp que estaran acabades a finals d'aquest 2012.

 

Durant aquesta jornada inaugural els jugadors de les categories del Futbol Club Vilablareix han jugat diversos partits entre les 9.00 i les 12.00 hores per, posteriorment, donar pas a la presentació dels equips davant de pares, mares i afició.

 

L'alcalde, David Mascort, ha explicat que aquest diumenge ha estat “un dia d'especial felicitat per a tots els veïns i veïnes de Vilablareix que tenen alguna cosa a veure amb l'esport”.

 

“Després de tres etapes diferents; començant per un camp petit al costat del riu i una segona etapa on vam adequar un camp gran de terra, avui donem el tret de sortida al nou camp de futbol amb gespa artificial”, ha manifestat l'alcalde de Vilablareix durant els parlaments que donaven per inaugurat l'equipament.

 

“La nostra feina és estar al costat de la gent i dels col·lectius que tenen ganes de fer coses”, ha afegit David Mascort.

 

Les obres, que han durat aproximadament uns cinc mesos, han tingut un cost aproximat de 900.000 euros, dels quals, l'Ajuntament n'ha aportat 120.000, la Diputació de Girona 300.000 i, els 480.000 restants, la Generalitat de Catalunya.

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version