Canal Ajuntament

Llagostera. Fermí Santamaria alcalde de Llagostera

Aquest dissabte 13 de juny s'ha constituït el nou ajuntament de Llagostera fruit del resultat de les eleccions municipals celebrades el passat 24 de maig on el CiU va obtenir 9 regidors, ERC 3 i ALL 1. Els regidors que formen part del plenari municipal són: Fermí Santamaria Molero, Josep Aliu Mundet, Sergi Miquel Valentí, Montse Vilà Añon, Pilar Aliu Bou, Ramon Soler Salvadó, Jesús Malagón Granados, Xavier Vilella Bayé i Anna Hereu Masó, tots ells de CiU, Antoni Navarro Robledo, Alex Puig Mayol i Joaquim Castello' i Boadas  d'ERC i David Parron  Ojeda d'ALL.  

L'alcalde Fermí Santamaria ha dedicat unes paraules d'agraïment al poble de Llagostera per la confiança rebuda i s'ha mostrat disposat a seguir sent 'l'alcalde de tots'. Així mateix Santamaria ha felicitat als grups d'ERC i ALL per la seva representació i els ha ofert 'mà estesa per trobar punts d'acord en tot allò que suposi una millora per les persones i el municipi de Llagostera'.

En les seves respectives intervencions, David Parron (ALL) i Antoni Navarro (ERC) han manifestat que  treballaran per Llagostera de forma constructiva des de l'oposició, evitant la confrontació però denunciant públicament tot allò que considerin que no és bo pel municipi.

Tots els regidors han promès el càrrec per imperatiu legal i han mostrat el seu compromís de seguir treballant pel procés sobiranista de Catalunya, utilitzant diverses fórmules per expressar-ho al final de les seves intervencions.Santamaria ha acabat la seva intervenció citant Salvador Espriu: 'Ens mantindrem fidels per sempre més al servei d'aquest poble."La constitució del nou ajuntament ha finalitzat amb aplaudiments  i felicitacions dirigits a tots els grups municipals i amb una foto de grup. 


1434225604llagostera_1.jpg


Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version