Canal Ajuntament

Celrà. L'Ajuntament de Celrà ha iniciat un procés informatiu i participatiu per explicar el nou model de recollida selectiva "porta a porta"

L'Ajuntament de Celrà ha organitzat diferents xerrades informatives al municipi per donar a conèixer el nou model de recollida selectiva i recollir propostes dels i les veines. En l'actualitat ja s'han realitzat quatre xerrades amb una participació total de 125 persones. Dues de les xerrades han estat obertes a tota la ciutadania, una altre per els i les veïnes que viuen en cases allunyades del la zona urbana i la darrera per els i les presidentes de totes les comunitats de veins de més de 8 pisos. 

Per aquest mes de novembre està programat:
Dimecres 14 de Novembre a les 20h a l'Ateneu: "la recollida selectiva porta a porta" amb el Sr. Francesc Giró (Agència de Residus de Catalunya) i la Sra. Laia Valenzuela de l'empresa Spora.
Dijous 15 de novembre a les 20h a l'espai de restauració de mobles (carrer Sant Feliu): xerrada informativa del nou model de recollida selectiva
Dimarts 20 de novembre a les 20h a l'Ajuntament: xerrada informativa del nou model de recollida selectiva
Dijous 22 de novembre a les 20h a l'espai jove (plaça de l'església): xerrada informativa del nou model de recollida selectiva

De cares al mes de Desembre també s'organitzaran diferents xerrades al municipi amb la presència de càrrecs electes de municipis de Catalunya on ja està implantat aquest model de recollida selectiva.

 

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 972 831 541

Top Desktop version