Canal Ajuntament

Girona. L’Estació Espai Jove acull una sessió informativa per a joves que vulguin anar a treballar al Canadà

La xerrada tindrà lloc dilluns que ve, dia 12 de novembre, a les 19 h

 

L’Estació Espai Jove organitza dilluns vinent, dia 12 de novembre, a les 19 h, una sessió informativa per a joves que vulguin anar a treballar al Canadà, promoguda per l’ambaixada d’aquest país nord-americà a Espanya. El servei de treball de L’Estació Espai Jove s’ha anat especialitzant en els darrers temps en la tasca de donar informació i assessorament a les persones joves de Girona sobre les possibilitats que tenen per anar a treballar a l’estranger. En aquest sentit, Canadà és un país obert, innovador i d’una gran fortalesa econòmica que a través de la iniciativa “Experiencia Internacional Canadá” fomenta els intercanvis entre joves de tot el món, oferint-los oportunitats de treball interessants.

 

Aquest programa està adreçat a persones joves d’entre 18 i 35 anys que vulguin viure una experiència laboral i cultural al Canadà. El programa “Experiència Internacional Canadà” té diverses modalitats orientades al treball en període de vacances, experiència per a joves professionals, pràctiques o treball d’estiu per a estudiants. En total, disposa de més de 1.000 places per a joves que s’hi vulguin inscriure.

En la sessió informativa, que es farà a L’Estació Espai Jove (c. Santa Eugènia, 17), tècnics de l’ambaixada del Canadà donaran informació sobre com accedir al programa “Experiència Internacional Canadà”, sobre el mercat laboral al Canadà i sobre la preparació del currículum i les entrevistes professionals adaptats a la realitat d’aquest país nord-americà.

  Cartell

 


 

Canal Ajuntament 2012 | Un projecte de NOTIDIG | redaccio@canalajuntament.cat | Avís Legal | 667732409

Top Desktop version